من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من دو ماه رفتم هیچی صدتا ازمایش از خودت و همسرت میگیرن بعدش دیگه ادامه ندادم 😐خود درمانی کردم مشکلت چیه عزیزم
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
مراکز نازایی چند تا دکتر متخصص هستن که تخصصی کارشون مسایل مربوط به بچه آوردن حالا تعیین جنسیت، ناباروری مشکلات زنان و .... همشون هم بیرون مطب خصوصی دارن ی تحقیق کنید بهترینش رو انتخاب کنید برید مطبش اصفهان دکترهای خوبی داره
نمیدونم مشکلم چبه بدجور ناراحتم بعد ۸ ماه بازم امروز پریود شدم باردار نمیشمنمیدونم کجا برم جواب بگ ...
میدونم ۸ ماه برات اندازه ۸ سال گزشته عزیرم قشنگ درکت میکنم چقد سخته سنو بده اگه تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک هستی پیاز درمانی کن تو تایپک معجزه بارداری با جزییات نوشتم
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
تنبلی تخمدان دارم اقدام طبیعی ام فعلا دکتر زنان ملمولی میرفتم کارش خوب نبود رفتم مرکز ناباروری بعد ۵ماه اقدام
الان ازمایش خون و سونو گرافی و پاپ اسمیر برا خودم و ازمایش اسپرم برا شوهرم نوشته انجام دادم نشون دادم قراره برم دوباره جواب پاپ اسمیرو بدم که دارو هورمونی بده برای اقدام طبیعی