2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بیحالم

41 بازدید | 8 پست

یه مدتی دچار افسردگی شدید شده بودم..

از وقتی از اون افسردگی در اومدم با اینکه دیگه اصلا افسرده نیستم ولی خیلی بیحالم.

۲ ماهی میشه که افسردگیم تموم شده ولی هنوز که هنوزه اصلا حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم همش خستم.

حتی قهوه اسپرسو خیلی تلخ هم خوردم ولی بازم روم اثرنذاشت...

هرکاری میکنم درست نمیشه...

شما میدونید مشکل کجاس؟

لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی میگی باید برم آزمایش کلی بدم؟شما خودت به این مشکل برخورده بودی تا حالا یا نه؟

من همیشه این مشکلو دارم🤦‍♀️اول اینکه ساعت خوابت رو درست کن زود بخواب دوم اینکه صبحونه ناهار شام حتما بخور آب زیاد بخور جگر هفته ای دوبار بخور

من همیشه این مشکلو دارم🤦‍♀️اول اینکه ساعت خوابت رو درست کن زود بخواب دوم اینکه صبحونه ناهار شام حتم ...

همشو امتحان کردم به غیر از زود خوابیدن.

یعنی میگی کل مشکل به همین مربوطه یا چیزای دیگه هم هست؟

الان سوال اینجاس برم آزمایش بدم یا نه

همشو امتحان کردم به غیر از زود خوابیدن.یعنی میگی کل مشکل به همین مربوطه یا چیزای دیگه هم هست؟الان سو ...

برو آزمایش بده ولی خب چون ازت خون میگیرن بیحالترم میشی یه مدت ولی عوضش میفهمی چته خب