2777
2789
عنوان

دوست پسرم خیلی بهم زل میزنه

177 بازدید | 15 پست

من واقعا موذب میشم نه میتونم چیزی بخورم پیشش کلا در هر حالتی مدام داره بهم نگاه میکنه منم خجالت میکشم و سرمو میندازم پایین نمیخام بی اعتماد ب نفس باشم جلوش ولی نگاهاش خیلی طولانیه و به تک تک اجزای صورتم دقت میکنه. چرا اینجوریه بنظرتون، 🙁

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه منم همینه😂واسه من خیر سر به همه جام نگاه میکنه

وایییی واکنشت چیهههه😂😂

من سرمو میندازم پایین میگم اینجوری نگا نکن 

اینطوریه که نمیدونی بهت زل زده چون ک عاشقته یا کرم پودرت ماسیده شده😑😂😂😂😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
اینطوریه که نمیدونی بهت زل زده چون ک عاشقته یا کرم پودرت ماسیده شده😑😂😂😂😂

خیلی خجالت میکشم مدام تو ذهنم میاد نکنه صورتم ایرادی داره ☹️😂

خیلی خجالت میکشم مدام تو ذهنم میاد نکنه صورتم ایرادی داره ☹️😂

وای وای درک میکنم😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
وای این یه نوع اختلاله منم گاهی دارم🤦‍♀️البته شاید برای ایشون اینطور نباشه دلیلشو بپرس خب

چه اختلالی؟؟ ازش نپرسیدم ولی کلا همش داره بهم نگاه میکنه. 

چه اختلالی؟؟ ازش نپرسیدم ولی کلا همش داره بهم نگاه میکنه.

من یکم وسواس فکری عملی دارم بیشتر وقتا خفیف گاهی خیلی اود میکنه 

مدام با چشمم شده باید یه جاهایی رو چک میکنم تا ذهنمو قانع کنم. البته الان باهاش کنار اومدم. تا حالا شده که به کسی هم نگاه کنم تا مغزم قانع بشه تا ول کنه. حتی اگه این موردم نباشه به نظرم طبیعی نیست اینقدر نگاه کردن 

تاپیکتو خوندم یاد اون آهنگه افتادم که میگه طرف با چش میخواد حاملت کنه😂🤦‍♀️

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

من یکم وسواس فکری عملی دارم بیشتر وقتا خفیف گاهی خیلی اود میکنه مدام با چشمم شده باید یه جاهایی رو چ ...

وای نکنه همین باشه😂😂

واقعا عادی نیست هرچی برام میخره میخام بخورم گیر میکنه تو گلوم خیلی بدجور زل میزنه شاید یه دیقه بیشتر هرنگاهش طول بکشه

وای نکنه همین باشه😂😂واقعا عادی نیست هرچی برام میخره میخام بخورم گیر میکنه تو گلوم خیلی بدجور زل می ...

تا حالا ازش نپرسیدی خب؟! 

بهش بگو معذب میشم عزیزم اینجوری نگاه میکنی 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد