2777
2789

هیچ وقت کسی مزاحمم نشده یعنی اصلا شمارم دست غریبه یا کسی ك بده به یکی دیگه نیست، تنها کسی ك به من زنگ زده قبلا تا گفتم بله قطع کرده فقط کسی ك دوسش دارم بوده چند بار این کار و کرده چند ماه پیش...

منتها با شماره خودش نه ناشناس ، اونم مال شهر ما نبود شماره از تهران بود کد داشت نمی‌دونم از کجا زنگ زده ، تلفن ثابت ، تلفن خونه ، از این تلفنا تو بازارا هم ك فکر کنم جمع شده...

از کجا بدونم اون بود؟

راستی شغلشم تو نمایشگاهه یعنی میتونم احتمال بدم رفته تو از تهران ماشین بیاره از اونجا زنگ زده باشه..

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

ملت مزاحماشون عشقشونه

حالا اون وقت یکی به من زنگ زد گفت اسمت جزو مافیای مواد مخدره

خدایا حکمتت و شکر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قصد کردی امشب منو بخندونیا 😁😁

همیشه بخندی  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ملت مزاحماشون عشقشونهحالا اون وقت یکی به من زنگ زد گفت اسمت جزو مافیای مواد مخدرهخدایا حکمتت و شکر

،هعی خواهر ما اگه شانس داشتیم با طرف داشتیم تو خونمون الان چای می‌خوردیم نه این ك زنگ بزنه بله بگم قطع کنه ، اینم هست😂😂

،هعی خواهر ما اگه شانس داشتیم با طرف داشتیم تو خونمون الان چای می‌خوردیم نه این ك زنگ بزنه بله بگم ق ...

میخواد ببینه بله گفتنت چه شکلیه

مثب فکر کن داره از الان روز عقدتون رو تصور میکنه

میخواد ببینه بله گفتنت چه شکلیهمثب فکر کن داره از الان روز عقدتون رو تصور میکنه

عالیی بوددد😍😂

شایدم دلش تنگ شده خواسته صدامو بشنوه ، چهار ماهه هیچ ارتباطی نداریم آخه

عالیی بوددد😍😂شایدم دلش تنگ شده خواسته صدامو بشنوه ، چهار ماهه هیچ ارتباطی نداریم آخه

اینم هستت