میخوام عمل کنم .چند روز نقاهت داره؟ و من دست تنهام نمیخوام کسی بدونه و مامانمم نمیخوام بگم بیاد آیا دو سه روز اول نیست کسی اگه غذا قبلاً تو فریزر بزارم بازم اذیت میشم؟ مثل زایمان که حتما باید یکی پیشم باشه چند روز اول اینم مثل اونه؟ من دو تا پسر دارم ده ساله و هشت ساله. اونا که میتونن با باباشون غذا گرم کنن بخورن. ولی اگه تحرک تو خونه داشته باشم مثبت برم براشون خودم گرم کنم اذیت میشم؟ یا بگم مامانم بیاد؟ آخه پاهاش درد میکنه. دوست ندارم اذیت شه
من هیچ اطلاعاتی ندارم اگه نکته یا تجربه دارید بهم بگید ممنونم.میگن خود به خود عطسه ام میگیره؟ چکار ک ...
عطسه که مشکلی نداره،نباید جلوشو بگیری.منم بچه کوچیک داشتم عمل کردم،خودم به کارهام میرسیدم،اگه سوسول و لوس نباشی،میتونی.دکتر مسکن بهت میده،من بلند میشدم دو ساعت کار میکردم،یه ساعت دراز میکشیدم تا شوهرم نبینه کار کردم ولی با وجود بچه نمیشه استراحت مطلق داشت
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉