2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بله

سلام عزیزم برای من ورق باز می‌کنی من به خاطر فحش ها و کتکای همسرم وکیل گرفتم برای طلاق آیا طلاق میگیرم چه مدت طول می‌کشه یا شوهرم پشیمون میشه و برمی‌گردم سره خونه زندگیم ممنون

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
خب نیتتو بگو بعد اسم خودت هم بگو لطفا مستعار نباشه چون غلط میشه

تیتمو باید بگم ؟

اینکه این اوضاع نابسامان کی درست میشه و مشکل چیه

و سرکارم بمونم یا نه 

اسمم فاطمست

تیتمو باید بگم ؟اینکه این اوضاع نابسامان کی درست میشه و مشکل چیهو سرکارم بمونم یا نه اسمم فاطمست

ببین باعثش اخلاق خودته این اوضاع اینکه درجا اعتماد می‌کنی و حرفایی به کسایی میزنی ک نباید بزنی دشمن تو محیط کارداری هم خانم هم آقا با دوستی برات دشمنی میکنن یهبخث هم داشتی ولی باز خداروشکر خدا هواتو داره دواقا یکی جوان و یکی کمی سن دار هوای تورو دارن اوضاع کارت خوب میشه

ببین باعثش اخلاق خودته این اوضاع اینکه درجا اعتماد می‌کنی و حرفایی به کسایی میزنی ک نباید بزنی دشمن ...

بیشتر نمیتونی بگی بهم 

اخلاق خودمه بعنی چی نمیفهمم