2777
2789
عنوان

پدرشوهرم😭

168 بازدید | 12 پست

خیلی زرنگه همه از زرنگیش میگن

پولم داره

اینم وضعیت منه تازه عروسه ک‌برام حتی ی النگو هم نگرفتن فقط دوتا انگشتر

مامانم خواب دیده ک مامانش میگه این پسرمون مجبورمان کرده زن گرفتیم اینم گرفتیم ببینیم اصلا میتونه زن‌نگه داره😭😭😭دلم خیلی گرفته

از چشمم افتادن انگار 

پدرشوهرمم اصلا پشتمون نیست واسه شوهرم ی ماشین خریده بود اونم فروخته 

Nail artist 🤍  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذارید یه واقعیتی رو بگم

پدرشوهر بخواد کل خرج عروس و عروسی پسرشو بده خودش میره یه زن میگیره

شما اصلا نباید رو حساب کمک پدر پسره بهش بله بگی

باید ببینی پسره چی داره و عرضه داره یا نه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چرا از پدرشوهرت انتظار داری عزیزم /هرکس پولداره برای خودش داره/شما به همسرت بله گفتی

برای اینکه راحت زندگی کنی از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش/2/ حرف بین خودتو شوهرتو پیش هیچکس نگو/3/ نزار دیگران دخالت کنن تو زندگی

4/ دنبال حرفای خاله زنکی و انگشتر و النگو و عیدی نباش 5/ باهمسرت رفیق باش  و راز نگهدار هم باشید

اره

وا این چه طرز فکریه مگه چون خواب دیده حتما واقعیت داره بیشتر خانواده ها هستن ک کمکی نمیکنن ب پسرشون مثل همسر خودم 

چیکار کنم عذا بگیرم؟ خودمون زندگیمونو ساختیم بدون منت هیچ بنی بشری

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا از پدرشوهرت انتظار داری عزیزم /هرکس پولداره برای خودش داره/شما به همسرت بله گفتیبرای اینکه راحت ...

چجوری انتظار طلا نداشته باشم؟مگه تازه عروس نیستم؟

چرا هیچی نمیخرن برام؟

Nail artist 🤍  

چجوری انتظار طلا نداشته باشم؟مگه تازه عروس نیستم؟چرا هیچی نمیخرن برام؟

مگه قراره برای تازه عروس طلا بخرند عزیزم

ببین شوهرت داره بدون دعوا و با زبون نرم بگو برات بخره /اگر نداره اوقات خودتو بیخودی تلخ نکن /فکرکن ده تا النگو هم دستته خوب که چی

طلا شخصیت نمیاره /سعی کن با زبون نرم هرچیو میخوای بدست بیاری تا شوهرت رامت بشه نه با توقع از پدرشوهر