2777
2789
عنوان

سقط جنین

262 بازدید | 26 پست

من با آی وی اف باردار شدم متاسفانه تا پایان هفته دهم قلب بچم نزد 😭و دکتر داروهام رو قطع کرد بعد از چند روز به خونریزی افتادم  می خواستم ببینم این خونریزی تا چند روز طول میکشه و چه مدت باید صبر کنم تا انتقال مجدد داشته باشم؟ممنون میشم راهنماییم کنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا شوهرمنم ضعیفه ب ما گفتن آی یو آی کنید .بنظرت کلا بچه دار نشم چی میشه

اگه برات جز اهداف زنگیتون و اولویتتون نیست هیچ اتفاقی نمیفته بسته به سبک زندگیتون و اهدافی که دارین میتونین از زندگیتون لذت ببرین 

برا شوهرمنم ضعیفه ب ما گفتن آی یو آی کنید .بنظرت کلا بچه دار نشم چی میشه

دوستم اسپرم اهدایی گرفت الان حاملست شکرخدا

نمیشه اینکارو کنید؟

اوناهم بچه دار نمیشدن

اسپرمش صفر بود

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طُ شروع همه دلخوشیامی ، هرثانیه هر لحظمی💜Alim🪻

دوستم اسپرم اهدایی گرفت الان حاملست شکرخدانمیشه اینکارو کنید؟اوناهم بچه دار نمیشدناسپرمش صفر بود

تاحالا آی یو آی نکردم گفتم یبار انجام بدیم اگه نشد کلا بیخیال شم. اما خب از طرفی بااین اخلاقا و هرزگیای شوهرم میگم لیاقت پدربودن داره اخه

دوستم اسپرم اهدایی گرفت الان حاملست شکرخدانمیشه اینکارو کنید؟اوناهم بچه دار نمیشدناسپرمش صفر بود

منم برای این دفعه برای اولین بار اسپرم اهدایی گرفتم و این باعث شد که برای اولین بار نتیجه مثبت گرفتم ولی متاسفانه باز هم خدا نخواست برام و نشد