2777
2789

سلام دوستان می‌خوام ظرف سالاد بخرم از این مدل کشکولی های پایه دار خوشم اومده ولی همش میگن ظرف سزار می‌خوام بدونم چه فرقی داره چرا این ظرف ها رو میگن ظرف سالاد سزار یعنی سالاد دیگه نمیشه توش ریخت چه فرقی داره آیا با بقیه ظرف های سالاد 

ظرف سالاد پایه دار کلا فکر نکنم زیاد خوب باشه یاقل سلیقه من نیست الان چیز های مینیمال خیلی شیک ترن

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گذاشتم نگاه کن

خیلی خوشگله.  چرا میشه چیز دیگه هم توش ریخت فکر کنم . الکی اسم می زارن بابا . بخر 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
خیلی خوشگله. چرا میشه چیز دیگه هم توش ریخت فکر کنم . الکی اسم می زارن بابا . بخر

آره خیلی خوشم میاد ازش از هر جا میپرسم میگن ظرف سزار گود و بزرگتر بخاطر اون برام سوال شد ببینم چه فرقی داره

عکس هم گذاشتم

عزیزم اینو باید ست کاملش رو بخری 

فقط این زیاد جذاب نمیشه 

سالاد سزار خوری میگن چون سالاد سزار اول کلی کاهو میریزن روش مرغ میذارن واسه همین باید گود باشه که کاهو بگیره و روش مرغ گذاشت با نون تست 

گود نباشه چجور کاهو تلنبار میکنی بعد روش مرغ میذاری؟ 

به نظرم هر سالاد دیگه هم میتونی بریزی ولی تزیینش سخت میشه یه ذره 

خیلی شیکه من جای تو بودم ست کاملش رو میخریدم یاقل سوپ خوری و دیسش رو

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

فعلا این دو تا رو بخرم بقیه رو هم بعدا ان شاء الله 😅

دلیلش رو متوجه شدی؟