2777
2789

نمیخوام اونقدر زیاد هزینه کنم واسه گوشی از اون سمتم چون مک بوک دارم میخوام گوشیمم اپل باشه راحت وصل بشم کارامو بکنم

یا اینکه صبر کنم دو سه سال دیگه یه مدل جدیدتر بردارم؟

الان از خودم درآمد ندارم والدینم هم کارمند....

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا دوازده و سیزده دیگه ارزش خرید نداره

مشکلم بودجه ست 

نمیخوام به اندازه مثلا ۱۵ هزینه کنم ممکنه بدزدن یا بیوفته یا گم بشه عملا سرمایه ام به فنا میره

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

من سال هاست ۱۱ پرومکس دارم و راضیم ، تفاوتی با مدلای بالاتر انچنان نداره که بخوام عوضش کنم همون اول که اومد خریدم تا الان بدون مشکل

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
من سال هاست ۱۱ پرومکس دارم و راضیم ، تفاوتی با مدلای بالاتر انچنان نداره که بخوام عوضش کنم همون اول ...

دوربینش خوبه ؟

من بیشتر سر دوربین و رابط کاربری میخوامش

دوربینش خوبه ؟من بیشتر سر دوربین و رابط کاربری میخوامش

اره من راضیم ، میگم که داداشم خواهرم میگن عوض کن ولی میبینم جز اسمش تقریبا هیچ فرقی با ۱۵-۱۶ نداره ( داداشم کشور دیگس )

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
اره من راضیم ، میگم که داداشم خواهرم میگن عوض کن ولی میبینم جز اسمش تقریبا هیچ فرقی با ۱۵-۱۶ نداره ( ...

زنده باشن

ممنونم