2777
2789
عنوان

اگه حتی جواب یکی از سوالامو میدونی بگو🙂😗💖

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 39 پست

ترمیم معدل برا کسایی که خودشون مایلند همون امتحان نهاییه که سال بعد از سال خودشون گرفته میشه که نمره شون افزایش پیدا کنه اگه ام مثلا از نمره سال قبل پایین تر باشه همون نمره بالا تر رو در نظر میگیرن هر کسم یه بار میتونه ترمیم کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تراز چیه؟:)

ببین مدرسه امتحان میدی نمره از چند میدن بهت؟ از ۰ تا ۲۰ 

ترازم همون نمره س ولی چون شرکت کننده زیاده این عددو بزرگترش کردن از ۲ تا فکر کنم ۱۳۰۰۰ باشه تراز 

هر کی به ۱۳۰۰۰ نزدیک تر باشه نمره بیشتری داره 

به نظرت تقریبا چقدر هزینه میگیرن؟

والا دقیق نمیدونم ولی احتمالا یه جلسه ۴۰۰ ایناباشه. 

من‌ هفته گذشته مشاوره گرفتم غیر کنکوری البته.  ۴۰۰ بود برای نیم ساعت.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

تراز چیه؟:)

تراز نمره ایه که به درصد های کنکور و نمرات نهایی به صورت جداگانه تعلق میگیره و هر چی بیشتر باشه بهتره (برعکس رتبه که هر چی کمتر باشه بهتره) هر چه درصد های کنکورت یا نمرات نهایت بهتر باشه ترازت هم بالاتر می‌ره و تراز بالاتر رتبه بهتری هم داره 

سقف تراز هم هر سال ممکنه متفاوت باشه امسال تا دوازده هزار بود فکر کنم 

ترمیم معدل برا کسایی که خودشون مایلند همون امتحان نهاییه که سال بعد از سال خودشون گرفته میشه که نمره ...

یعنی بعد از پایان کلاس دوازدهم اگه دیدن نمره شون کمه میرن دوباره امتحان نهایی میدن نمره بیشتره رو میذارن براشون؟

والا دقیق نمیدونم ولی احتمالا یه جلسه ۴۰۰ ایناباشه. من‌ هفته گذشته مشاوره گرفتم غیر کنکوری البته. ۴ ...

اوه، 

کاش کمتر بود

سوالام یه جورایی پیش پا افتاده است، مدرسه به خودش نمیگیره که اینارو برامون توضیح بده☹️