2777
2789
عنوان

کیا باباشون فوت شده

105 بازدید | 17 پست

بیاید بگید مشکلش چی بوده 

بیاید بگید کی مغزم آروم میگیره 

سرم داره میترکه از فکر از فکر تکراری ک هیچ راهی نداره 

من موندم تو همون روزی ک بابام حالش بد بواز اون روز نمیتونم بیام بيرون 😭😭😭

تازه بعضی موقع حسودی میکنم به اونایی ک بابا دارن

خوش بحالشون

کاش بابای منم بود😭😭😭😭

همه اتفاقا هر روز و هر دقیقه برام تکرار میشه 

تمرکز هیچ کاری ندارم😭

من بابام میخوام 

❤️😭😭😭

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

من دست بابام ول کردم

بابام بدون من جایی نمی رفته 😭😭😭😭

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بابای من میمرد تصادف کنه له بشه ای خدااااا یعنی میشه عید من دیگه بابا نداشته باشم

الان میگی 

خار به پاش بزنه همه کار میکنی براش

بابا بیا تو دوباره بابای من بشو 

من دخترت بابا

😭😭😭😭

بابا بیا دوباره بغلت کنم بابا😭😭😭

بیا زخمات رو بشورم 

بیا پاهات ماساژ بدم 😭😭😭😭

چند وقته فوت شدن عزیزم؟

بهت تسلیت میگم 

مراحل سوگواری رو سرچ کن و سعی کن بگذرونیش و از هر مرحله رد بشی 

نذار توی یه مرحله بمونی

همه آدما می تونن این مراحل رو بگذرونن پس به خودت تلقین نکن که نمی تونی 

بیاد بیار که آرامش ایشون هم بسته به حال توئه

براشون خیرات کن حتی اگه با یه لبخند زدن و خوب کردن حال دیگران

تو حال خودتم اثر میذاره

چند وقته فوت شدن عزیزم؟بهت تسلیت میگم مراحل سوگواری رو سرچ کن و سعی کن بگذرونیش و از هر مرحله رد بشی ...

آدمی ک مرده 

دیگه نیست

فکر میکنم همه این کارا فقط برای خودمونه 

سر خودمون رو گرم کنیم ک اون روحش شاد میشه 

ا

من خیلی خیلی بچه بودم که پدرم فوت کرد💔

چیزی یادم نمیاد. از واژه پدر تصوری ندارم. اینکه اگه بود چی میشد🥲

خوبه حداقل حضورشو حس کردی داشتیش

نمیدونم کی باید دلم بگیره

کی باید بگم کاش بود

یعنی اگه بود حال بدیامو میفهمید؟ چجوری پشتم بود؟

اینکه یه مرد تکیه گاه ی دختر باشه چه شکلیه؟

اینکه ی مرد دست نوازش بکشه لای موهای دخترش چجوره؟

اینکه اون آدم پدرش باشه چجوریه؟

پدر داشتن چجوریه اصلا؟

کاش بود کاش بود و کاش بود

دلم بودنتو میخواد بابا🖤

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

تاپیک میزنم حرفامو🥲

اسی خدا پدرت رو بیامرزه

فاتحه میخونم براشون روحش شاد🖤

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من خیلی خیلی بچه بودم که پدرم فوت کرد💔چیزی یادم نمیاد. از واژه پدر تصوری ندارم. اینکه اگه بود چی می ...

قربون دلت، تنهایی هات❤️

😭😭😭

قربون دلت، تنهایی هات❤️😭😭😭

ممنون عزیزدلم🥲❤️

خدا به دلت صبر بده

ممنون عزیزدلم🥲❤️خدا به دلت صبر بده

همه فک میکنن چیزیم نیست

خیلی قویم

ولی کسی نمیدونه تو دل آدما چ خبره 

همه فک میکنن چیزیم نیستخیلی قویمولی کسی نمیدونه تو دل آدما چ خبره

دقیقا از بیرون خودمون رو قوی نگه داشتیم

تو دل همه آدما آشوبه