2777
2789

من برای یکی از نزدیکانم سر کتاب باز کردم  گفت که طلسم سیاه شده یک و پونصد هزینه ی باطل کردنشه به نظرتون راسته چیکار کنم شمارشو از همین جا گیر اوردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دروغههههههه‌دروغههههه بفهمیننننن همش خرافاتهههههه

قران و خدا هسسس بنظرت اگ واقعی بود دعانویساو تمثال اینا میگفتن دستو پای‌حیووتای زبون بسته خدارو قطع کنیننن؟؟؟پول تو خلق این ادماییی اشغال نریزینننن کجای قران و دین‌گفته دستو پای حیوونا رو قطع کنین پیامبر کفته محبت کنیننن به حیوونا جزئی از دین داریهههه

ی گربه بی دم دیدم کاردعانویس بود

بس کنین خرافاتو با پیشرفت علم هنوز دعا و طلسم اخهه؟یکم غکرکنیننن از خدا بالاتر نیستن ک بشین پای قراننن وای خدایا سال ۲۰۲۵ اخه انقد ادم خرافاتی همین شماها امار حیوونای بی دستو پای بیچاره ای ک دعانویسای اشغال میگنو میخوان کثافت کاری کننو رونق میدین

ببین قران چی میگ اگ درست بود انقد اشغال بازی در نمیاوردن دعانویس ا و امثال این اشغالای مزخرف