2777
2789

دانشگاهمون میخواد برامون جشن بگیره حدود یک تومن هزینه برمیداره برام و واقعا دودلم نمیدونم شرکت کنم یا نه از طرفی  اسفند کنکور دارم میترسم وقتم گرفته بشه.

شما باشید شرکت میکنید؟

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه با بچه های دانشگاه هماهنگ میکنیم نفری یک یه جارو اجاره کنیم و. 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

حتمااا حتمااا برونری بعدا حسرت میشه برات♥

جدی؟راستش هم‌نگران وقتمم هم میگم هزینه اضافی نباشه یه وقت...اصلا روم نمیشه به پدرمادرم بگم یعنی بهشون گفتم اوناهم گفتن شرکت کن ولی خب من میگم نکنه راضی نباشن و به خاطر من گفتن.

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
نه با بچه های دانشگاه هماهنگ میکنیم نفری یک یه جارو اجاره کنیم و.

اکثر دوستای من هنوز فارغ نشدن و چون ما هفت ترمه تموم‌کردیم فعلا جشن واسه بچهای هفت ترمه  و ورودی سال قبلیه.

اکثر دوستای من هنوز فارغ نشدن و چون ما هفت ترمه تموم‌کردیم فعلا جشن واسه بچهای هفت ترمه و ورودی سال ...

خب با همونا بگیرید اگر اصلا امکانش نیست شرکت کنید 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یه تومن از کجا اومد مجانی بود که یه دانمارکی دادن به ما ، چهارتا هم عکس و اهنگچه خبره یه تومن

خب به ما گفتن لباس و پک پذیرایی مثل کاپ کیک طرح فارغ التحصیلی و نوشیدنی و این چیززا و تندیس  هستش با هزینه ی عکاس و مجری و این چیزا دونفرم همراه دارم که با اونا شد یه تومن🫠

جدی؟راستش هم‌نگران وقتمم هم میگم هزینه اضافی نباشه یه وقت...اصلا روم نمیشه به پدرمادرم بگم یعنی بهشو ...

ارع

حتماا برو پول برای این خرج نشه سر چیز دیگه خرج میشه.

ما دوره فارغ التحصیلی کارشناسیمون خورد به کرونا.

نتونستیم جشن بگیریم . یه عده از بچها خودشون رفتن برای عکس اینا من‌نتونستم برم همش بخاطرش حسرت میخوردم

دیگه‌ الان ارشدم با بچها قراره یروز جشن بگیریم همش منتظر اون روزم عکس با اون لباس اینا بگیرم😂😂 تو دلم بدجور مونده😐

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اگه دوست داری بری برو که تو دلت نمونه یه روزم هست اونقدر وقتت رو نمیگیره من نرفتم حس خاصیم ندارم

من والا دارم ادامه میدم تحصیلاتم رو ولی خب مطمئن نیستم مقاطع بالاتر جشن میگیرن یا نه و واقعا هم مطمئن نیستم که قراره پشیمون بشم بد جور دو دل هستم

ارعحتماا برو پول برای این خرج نشه سر چیز دیگه خرج میشه.ما دوره فارغ التحصیلی کارشناسیمون خورد به کرو ...

دقیقا مامان منم همینو گفت که پول باید اینجاها خرج بشه ولی خب من خیلی خجالتی هستم😀

منم خیلی اون لباسارو دوست دارممم و همیشه دوست داشتم که جشن بگیریم ولی نمیدونم چرا یهو دلم سرد شده میگم ولش کن و نمیخواد از طرفی انگار ته ته دلم میگم ممکنه دیگه تکرار نشه🥲

من والا دارم ادامه میدم تحصیلاتم رو ولی خب مطمئن نیستم مقاطع بالاتر جشن میگیرن یا نه و واقعا هم مطمئ ...

اگه فکر میکنی پشیمون میشی برو 

برای ما یه سری برنامه موسیقی و ... بود 

پک میوه و شیرینی دادن 

عکس با لباس و لوح 

چیز خاصی نیست در کل