ولی ببین یه آدم چیکار میتونه بکنه باهات که به حدی برسی که یادآوری اون آدم برات توأم باشه با ناراحتی
وقتایی یادش میوفتی فقط رنجایی که برات داشت زنده بشن
و این خیلی دردناکه
آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
اره منم کینه ای نیستم اما بهم تعرض کرد انقد نفرینش کردم که مرد بهترین روزای بچگیم ازم گرفته بود نمیت ...
چه بد
متاسفم 💔
ابدا نمیبخشم چون بهترین روزایی ک میتونستم داشته باشم رو برام به جهنمی تبدیل کرد هنوزم اثراتش هست فقط ...
میفهمم چی میگین
حالا واقعا داره عذاب میکشه؟
من که فکر میکنم هیچ تاثیری تو زندگیش نداشته و نداره