2777
2789
عنوان

تو نینی سایت هرروز مثل مهدکودک بخاطر قد دعوا میشه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شدی؟

فک کنم مسمومیت غذایی 

دعا کنین موردی نباشه خوب شم

گلوم زخم شده و خونی از بس استفراغ کردم

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
منم اتل بستم🤕من زمین صاف خوردم زمین جوری زخمی شدم انگار مسابقه دوییدن گذاشته بودمخواستم بگم‌ مصی جا ...

الهی🥺☹️💔

بلا به دور

اتفاقا یکی دیگم به همسرم گفته بود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
الهی🥺☹️💔بلا به دوراتفاقا یکی دیگم به همسرم گفته بود

قربونت برم❤️

همچنین از همسر شما🌷

به نظرم چشمه شما هم مثل من زیادی تو چشمی...حتما اینکارو واس بنده خدا بکن چون خودم انجام دادم گفتم بهتون بگم...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

قربونت برم❤️همچنین از همسر شما🌷به نظرم چشمه شما هم مثل من زیادی تو چشمی...حتما اینکارو واس بنده خدا ...

عزیزم ممنون

حتما میگم بهش 

آره همسر منم خیلی تو چشمه متاسفانه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عزیزم ممنونحتما میگم بهش آره همسر منم خیلی تو چشمه متاسفانه

من اصلا خیلی جالبه از ماشینم پیاده شدم یکم رفتم جلو زمین صاف بود خوردم زمین...بعد زخمی شدید شدم😐🥲

فدات قشنگم🌷ایشالله که زود خوب بشن🌷❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من اصلا خیلی جالبه از ماشینم پیاده شدم یکم رفتم جلو زمین صاف بود خوردم زمین...بعد زخمی شدید شدم😐🥲ف ...

انرژی های منفی زیاده 🥺💔

شکر بخیر گذشت اتفاقا بدتری نیفتاد🥺

انرژی های منفی زیاده 🥺💔شکر بخیر گذشت اتفاقا بدتری نیفتاد🥺

اره خیلی...🤕

دقیقا بازم خداروشکر 🥲