2777
2789

به حساب اولین روز آخرین پریودی هشت هفتم بود اما دیروز که رفتم گفت شش هفته و دو روزه هست و قلب تشکیل نشده یجوری گفت دکتره انگار رشد نکرده  

تا ۱۲ هفته وقت هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بهش گفتم ماما گفته هشت هفته گفت نه انگار جنین رشد نکرده

به هر حال صبر کن تادو سه هفته دیگه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
لکه بینی ندارید؟ علائمی که داشتید هستن؟!

من بعد از چهار روز که پری رد شد نشدم بی بی زدم مثبت شد یکم فعالیتم زیاد بود خونریزی خیلی کم دوشب داشتم که ماما گفت چیز خاصی نیست ولی تاکید کرد هفته هشت برم سونو

من بعد از چهار روز که پری رد شد نشدم بی بی زدم مثبت شد یکم فعالیتم زیاد بود خونریزی خیلی کم دوشب داش ...

هفته رو درست رفتید حالا باز دوهفته دیگه برید حتما 

هرچی آرزوی خوب مال تو