2777
2789
عنوان

به نظرتون این ناراحتیم از شوهرم بی مورد یا حق داشتم قاطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 42 پست
اگه همسرت بشناسی عشقم ناراحت نمیشی همسر منم میاد یه وقت از این اداها درمیاره با هم میخندیم فقط

میشناسمش.پسر خوبیه.دوستم داره خیلی .اهل مراعاته.ولی اخه این چه حرفیه؟خجالتم چیز خوبیه.منم قبلا تو اون محیط ها کار کردم.میدونم جو چقد مسمومه.اینم پیش همکاراش روش باز شده.

ولی خوب چرا میاد به من میگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چرا آنقدر راحته .اصلا کرد محترم پیش دوستاش ک همکارش هستن اینطور نباید بگه.اما زیاد واکنش نشون نده

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

هم شوهر شما کارش زشته که داره پیش همسرش از ی مسائل زنونه ی خانوم دیگه تعریف میکنه و در مورد خانومه اظهار نظر میکنه

و اینکه هم کار این خانوم قشنگ راه برو و ادب و حفظ کن کاری نکن که آقایون مسخرت کنن 

آقایون همیشه حاظر در صحنه 

سنگین رنگین باشین سرکار این کارا چیه

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍

پریود که یه چیز معمولی‌ بین همه ی خانوما هست عیب و عار هم نیس 

ولی در مورد مسخره کردنش لازم بود تذکر بشنوه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ما هم یه بازرس خانم داشتیم خیییلی بد اخلاق بود ، یواش به شوهرم گفتم مطمئنم این پریوده🤭

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منم قاتی میکردم حق داری.

اما جاش بود توهم ادای یه مرد دیگه رو دربیاری و اگه عصبی شد میگفتی این به اون در

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
همه مردا حرف می زنن واظهار نظر می کنن منتها همسر شما سیاست نداره که میاد به شما می گه واعتماددشمارو ...

اره میاد همه چیو میگه.منم بارها بهش گفتم ادم تو ذهنش ممکنه هزار تا فکر بکنه نباید همشو به زبون بیاره که

اره میاد همه چیو میگه.منم بارها بهش گفتم ادم تو ذهنش ممکنه هزار تا فکر بکنه نباید همشو به زبون بیاره ...

همسرتون سادس سیاست نداره مطمئن باش هرکس بخواد غلطی بکن نمیاد برازنش توضیح بده تازه پنهون کاریم می کنه به نظر میاد تودلش چیزی نیست ولی خوب بدیش این که حساسیت شمارو برانگیخته می کن