2777
2789
عنوان

شما موهای صورتتون رو با چی برمی‌دارین🧖🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 88 پست
وای اپیلیدی من پارسال برا دست استفاده کردم دوبارهم دردش وحشتناکه. دونه دونه میکشه هم مورو زیاد و ضخی ...

منکه 10 سالی هست استفاده میکنم .........چندبار اول درد داره ولی دیگه عادت میکنی.......مو رو خیلی کم میکنه منکه پاهامم سالی دو سه بار میزنم .......زیر بغلم که اصلا درنمیاد دیگه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
ضخیمشو نمیدونم ولی تیغ تیغی درمیاد موها و من حساسیت داشتم..

چه بد

منم واقعا موندم موی صورتمو چیکار کنم

با بند و وکس خیلی درد داره

لیزر هم دوس ندارم

تیغ و اینام که ضخیم میکنه

بهتره پشمالو بمونم

{ خانم هستم }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای واای🤣💔من دوستم تعریف میکرد یه بار رفته با اپیلیدی زده اونم رو دور تند فقط جیغ میزده😂😂😂

واااای خیلی بده😭😭😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نمیدونی چی کشیدم مننن😭😭😭😭😂😂😂😂

من اولین بار اومدم وکسو اب کردم کل بکینی رو زدم😂هیچ نمیدونستم باید تیکه تیکه زد 

دیگه نه راه پس داشتم نه پیش 

قبل ازدواجمم بود خونه مادرم اینا بودم

اهنگ گذاشته بودم تلویزیونم روشن کردم صدام بیرون نره 

ببین یعنی ....😅😅😅😅😅خون گریه میکردمممممم!!!

لطفا لایک نکنید❤

من اولین بار اومدم وکسو اب کردم کل بکینی رو زدم😂هیچ نمیدونستم باید تیکه تیکه زد دیگه نه راه پس داشت ...

وااای یا امام حسیننن 

خیلی بدههه😭😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من اولین بار اومدم وکسو اب کردم کل بکینی رو زدم😂هیچ نمیدونستم باید تیکه تیکه زد دیگه نه راه پس داشت ...

متعجبم الان چجوری زنده ایییی😭😂 

حتی بیحسی اینام نزده بودی قبلش؟

دائم الخسته‌.

منم پرموئم نمی‌دونم چیکار کنم 

با تیغ و ژیلت که ضخیم میشه 

لیزر هم بدتر می‌کنه 

وکس صورتو شل و افتاده می‌کنه 

موبر هم یه دقه بیشتر سه صورتو میسوزونه و بعدشم ضخیم تر درمیاد 

بند هم کلی جوشو و قرمزی و زیرپوستی باید تحمل کرد صورتو نازک می‌کنه 

اپلیدی هم دردددد وحشتناااک

ازین موزر جدیدا تبلیغ میکنن میگن ضخیم نمیکنه و بدون درد نمی‌دونم راسته یا ن 

متعجبم الان چجوری زنده ایییی😭😂 حتی بیحسی اینام نزده بودی قبلش؟

هییچیااا هیچی😂😂مردمو زنده شدم 

کنده ام نمیشد نامرد😭😭😭😭😑😑😑😑😑😑

چندسال گذشته ولی بازم یادم می افته تنم میلرزه😬

لطفا لایک نکنید❤

من دارم ولی میترسم بزنم . اطرافیان هی میگن پوستت شل میشه! برای شما شل شده؟چند وقته میزنید؟

من چندماهه استفاده میکنم.ماهی یکبار وکس میندازم.شل نشده 

قبل اونم بند مینداختم.بندم میگن شل میشه ولی نشده برا من

منم پرموئم نمی‌دونم چیکار کنم با تیغ و ژیلت که ضخیم میشه لیزر هم بدتر می‌کنه وکس صورتو شل و افتاده م ...

خب این شیورا چجوری عمل میکنن

از ریشه مورو میکشه بیرون یا مث تیغ روی مورو میبره؟

دائم الخسته‌.

آره ولی دونه دونه میکشه مث موچین😐💔

برا دست و پا  میشه استفاده کرد 

موهای ضخیم و خوب برمیداره اونیکیا رو پاره میکنه به کار نمیاد

هرچند من ب اونم الرژی میدم نتونستم زیاد استفاده کنم 

بعد یکی دوبار دردش کمتر میشه  

لطفا لایک نکنید❤