2777
2789
عنوان

شما موهای صورتتون رو با چی برمی‌دارین🧖🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 88 پست
نه بحث تحمل دردش نیسپوستم حساسه با وکس و بند تا دوماه شبیه آبله مرغونیا میشم پشم قشنگتره تا جوشای وح ...

وای😂ببین منم با بند برمیداشتم همینجوری میشدم 

اینکارو کردم دیگه مشکلی ندارم:

قبل از تمیز کردن صورتت 

با ژل شست و شو صورتت رو بشور 

بعد بند رو با الکل ضدعفونی کن بذار خشک بشه 

بعد ک انجام دادی تا نیم ساعت هیچییی حتی اب هم نزن به صورتت 

بعد یه ژل صورت هست که باعث میشه التهاب ها و قرمزی ها بخوابه اون وقت این رو استفاده کن 

از داروخونه یا فروشگاه های ارایشی میتونی بخری

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای😂ببین منم با بند برمیداشتم همینجوری میشدم اینکارو کردم دیگه مشکلی ندارم:قبل از تمیز کردن صورتت ب ...

بخدا همه راه هارو رفتم

من حتی با تیغ هم اصلاح کنم اینکارارو میکنم جالبیش اینه باز یه سری جوش ریزم میزنم🤦🏻‍♀️:/

دائم الخسته‌.

من با تیغ موهای صورتم درشت میشه به بندمحساسیت دارمهر دو هفته یکبار وکس میندازم راحت

شنیدم وکس به مرور پوست رو شل و افتاده میکنه حالا بررسی نکردم ببینم چقدر درسته

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بخدا همه راه هارو رفتممن حتی با تیغ هم اصلاح کنم اینکارارو میکنم جالبیش اینه باز یه سری جوش ریزم میز ...

عی بابا🤦‍♀️🤦‍♀️

پس بشین دعا کن خودشون بریزن🤭😬😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بخدا همه راه هارو رفتممن حتی با تیغ هم اصلاح کنم اینکارارو میکنم جالبیش اینه باز یه سری جوش ریزم میز ...

یه چیزی بگم؟😬مسخرم نکنیااا

راستییی 

برو لیزر راااحت

با بندانداز اصلاح کن منم جوش میزدم یه نفر گفت قبلش صورتتو بشور و تونر بزن بذار پوست کاملا  خشک شه بعد بند بنداز و تا ۱۲ساعت اصلا آب نزن صورتت من اینکارو کردم جواب داد دیگه جوش نزدم

یه دونه از این شیور جدیدا که تو اینستا خیلی تبلیغ میکنن خریدم تا الان بند مینداختم ولی خب دردشو نمیت ...

این شیورا موهارو از ته میکنه یا مث تیغ عمل میکنه؟

دائم الخسته‌.

دستگاه اپیلیدی اونم سالی یبار

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....