یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میشه درجه رو با تایم زمان بهم بگی برا سیب زمینی با بقیه غذاهامن نمیدونم چه درجه تایمی تنظیم کنم
سیب زمینی رو خلال که کردم میشورم با پارچه خشک میکنم یکی دوتا قاشق روغن میزنم و زیر و رو میکنم میریزم تو سبد سرخکن و میزارم رو برنامه سیب زمینی سرخ کرده که اشتباه نکنم دما ۱۸۵ و زمان ۳۶دقیقه هر هفت هشت دقیقه ی بار با قاشق چوبی زیر و رو میکنم معمولا زودتر از تایم خودش برشته میشه بعد که خالی کردم تو ظرف تا داغه بهش نمک میزم