2777
2789

َ🌹ﺣَﻤَﻠَﺔِ ﻛِﺘَﺎﺏِ ﺍﻟﻠَّﻪ🌹

🌱 زیارت جامعه کبیره 🌱

💚 ﺁﺩﻡ نابینا ﺑﻪ ﻧﻮﺭ ﻫﯿﭻ ﺍﺣﺘﯿﺎﺟﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ.

چراغ ﺑﺎﺷﺪ یا ﻧﺒﺎﺷﺪ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺩﻡ نابینا ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﺒﻮﺩ ﻧﻮﺭ ﻫﯿﭻ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺩﻡ ﺑﯿﻨﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﻓﺮﻕ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. 

💚 ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﯿﻨﺎ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻗﯿﻤﺖ ﻧﻮﺭ ﻭ ﺍﺭﺯﺵ ﻧﻮﺭ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻬﺮﻩ‌ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺭ ﻣﯽ‌ﺑﺮﺩ ﺑﻪ ﻣﺮﺍﺗﺐ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ. 

💚 ﻗﺮﺁﻥ ﺍﺳﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﻧﻮﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ:" ﻭَ ﺃَﻧﺰَﻟْﻨَﺎ ﺇِﻟَﻴْﻜُﻢْ ﻧُﻮﺭً‌ﺍ" (ﻧﺴﺎﺀ/ 154) ﻣﻨﺘﻬﺎ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺭ ﺑﻬﺮﻩ ﻣﯽ‌ﺑﺮﺩ؟

ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﯿﻨﺎ ﺑﺎﺷﺪ و ﮐﻮﺭ دل ﻧﺒﺎﺷﺪ.

💚 ﺍﯾﻦ ﺗﺴﺖ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺳﺖ! 

ﻣﺎ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻗﺮﺁﻥ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﯾﺎ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ. 

ﺍﮔﺮ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﯾﻌﻨﯽ نابیناییم. 

ﺍﮔﺮ ﺩﯾﺪﯾﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﻗﺮﺁﻥ ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﻢ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯿﻢ و  ﺭﻭﺯ ﻣﺎ ﺷﺐ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻗﺮﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﻢ،

ﻣﻌﻠﻮﻡ می شود ﮐﻪ ﻣﺎ ﺑﯿﻨﺎ ﻫﺴﺘﯿﻢ.

ادامه پست اول🌱

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

💚 حملة جمع حامل است. اهل بیت علیهم السلام حاملان کتاب الهی هستند. حملة کتاب الله یعنی شما هستید که کتاب قرآن را با خود حمل می کنید و قرآن ناطقید.
نه ما که بهره ای از این کتاب نداریم.

💚 یک آزمون! اگر شخصی این طور بیان کرد که هر چه دارم از ﻣﻦ ﺑﮕﯿﺮ، ﻭﻟﯽ  ﮐﺘﺎﺏ قرآن ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﮕﯿﺮ،
ﻣﻌﻠﻮﻡ می شود ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯿﻨﺎﺳﺖ. 

💚 برای آدم نامانوس با ﻗﺮﺁﻥ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﺍﺳﺖ.

ﺍﺻﻼ‌ نابینا ﺍﺳﺖ.

ﺑﺮﺍﯾﺶ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﺪ ﻗﺮﺁﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ یا  ﻧﺒﺎﺷﺪ. 

ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﺪ یا ﻧﺒﺎﺷﺪ. 

ﺍﺻﻼ‌ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﻮﺩ یا  ﻧﺎﺯﻝ ﻧﺸﻮﺩ. ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﺑﺮﺍﯼ او ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ؟!

💚 امام مهدی علیه السلام ﭼﻮﻥ ﺑﯿﻨﺎ ﺗﺮﯾﻦ ﻫﺴﺘﻨﺪ پس ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ترینند. ﭼﻮﻥ ﮔﻔﺘﯿﻢ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﺑﯿﻨﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ‌ﯼ ﺑﯿﻨﺎﯾﯽ ﺍﺵ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺭ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺍمام ﭼﻮﻥ ﺑﯿﻨﺎ ﺗﺮﯾنند ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺗﺮﯾنند.  

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

یا صاحب الزمان💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید