2777
2789

و تهش به ضرر شما شه؟ مثلا یک نفر و میخواستیننن و دست به هر دعا و چله ای شده زدینن و اصرار و پافشاری کنین و خداا اون طرفو تو سرنوشتتون بزاره بعد پشیمون بشین ؟ چون میگن خدا همیشه به مصلحت ماا عمل میکنهه ولی وقتی ما سر یه قضیه اصرار داشته باشیمم تهشش به ضررمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

اصولا نخواد چیزی بده یا نمیده یا زهر میذاره توش بهت میده,بعد میگه دیدی مصلحتت نبود؟😒

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من اصرار کردم خدا بهم قراره بده ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد . هنوز نمیدونم پشیمون بشم یا نه 😂

ایشالا که بشهه منم سر یه قضیه دارم خودمو به اب و اتیش میزنم حتی اگه تهش بدبختی باشهه هم پذیراشم

اخرش شد؟ من خیلی خیلی اصرار دارم سر یه قضیه ولی انگار خدا نمیبینتم

ا به خواستم رسیدم اون آدم اومد بهم ابراز علاقه کرد ولی فهمیدم به درد هم نمیخوریم اخرش دیگه خودم سرد شدم دیگه نخواستم

ایشالا که بشهه منم سر یه قضیه دارم خودمو به اب و اتیش میزنم حتی اگه تهش بدبختی باشهه هم پذیراشم

مرسی عزیزم . تروخدا دعا کن فردا به خوبی و خوشی بگذره برسم به چیزی که میخوام 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙