2777
2789
عنوان

این دنیا مفت نمی ارزه👎بدرد همون خدا میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاااا همینه دنیا و زندگی هیچ ارزشی نداره نه عدالتی وجود داره نه چیزی

وای وای از عدالت نگووو ک مرددددم امروز😥ازلی عدالتی بی انصافی نامروتی آخه چرااااا ب چه قیمتی؟؟

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

داداش من که تمام عمرش زحمت کشیده بود و تازه زندگی به کامش شده بود ، آزارش به هیچ کس نرسیده بود ، تو هر شرایطی خدا رو شکر از دهنش نمی افتاد و دست بنده های خدا رو هم می‌گرفت اول جوونی رفت زیر یه خروار خاک ، بعد این همه زالو ۱۰۰ سال تو‌این دنیا زندگی میکنن

داداش من که تمام عمرش زحمت کشیده بود و تازه زندگی به کامش شده بود ، آزارش به هیچ کس نرسیده بود ، تو ...

خوش به سعادتش پس جاش وسط بهشته حتما برای شما هم شفاعت می‌کنه این دنیا که ارزش نداره هر چی آدم عمر کنه گناهانش بیشتر میشه و عذاب قبر و آخرتش هم بیشتر میشه ای کاش منم کلی اعمال خوب و شایسته داشتم و زود هم فوت میکردم که حداقل اون دنیا خوشبخت بودم چون جایگاه واقعی و ابدی انسان اون دنیاست نه این دنیا ..... و اون دنیا هم آدم فقط جواب اعمالش رو خواهد دید

الهی من لی غیرک
خوش به سعادتش پس جاش وسط بهشته حتما برای شما هم شفاعت می‌کنه این دنیا که ارزش نداره هر چی آدم عمر کن ...

ممنون عزیز دلم

ممنون از متن قشنگی که گذاشته بودی

تنها چیزی که منو تو‌ غم داداشم ذره ای آروم میکنه اینکه میدونم جاش خوبه و منم یه روز میرم پیشش ، انشالله شما هم عزیزم خیر دنیا و آخرت قسمتتون باشه