2777
2789
عنوان

از این بعد دیگه نی نی سایت نمیام

134 بازدید | 5 پست

مگه کار واجب داشته باشم و یا دلم خیلی بگیره تاپیکی چیزی بزنم دیگه دوست دارم تاپیکا رو بخونم چون من مریض روانی ام همه چی روم تاثیر می‌زاره هر چی اینجا میزنم حالمو بد می‌کنه 

خصوصا تاپیکای که محتوای جنسی دارن آدم وسوسه میشه بره ببینه بعدش حالم بد میشه گرچه خوندنشم گناه و کثیفه 

من‌که اصلن جدیدا حوصله هیچی ندارم نه درس نه فیلم فقط میخوام بخوابم هر چقدرم بخوابم بازم خستم فردا امتحان دارم میدونم بخون خیلی نمره ی بالایی میگیرم ولی انگار نمیتونم فکر میکنم واسه گشنگیه میخورم بازم هیچی هر کار میکنم نمیشه متن انگیزشی میخونم هیچی ترو به خدا قسمتون یا زاهی بگید جا نزنم😭

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین الان یه ماه تعلیق شدم من تو سیاسیا میرم نمیتونم زر نزنم

تعلیق شدی مگه میشه کامنت بذاری؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من‌که اصلن جدیدا حوصله هیچی ندارم نه درس نه فیلم فقط میخوام بخوابم هر چقدرم بخوابم بازم خستم فردا ام ...

بخون چون نخونی بعدا حسرت این روزارو میخوری

ی کم استراحت کن پاشو با انرژی ادامه بده

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
من‌که اصلن جدیدا حوصله هیچی ندارم نه درس نه فیلم فقط میخوام بخوابم هر چقدرم بخوابم بازم خستم فردا ام ...

عزیزم شما فقر آهن دارع بدنت 

منم مث شما بودم قبلا توی آزمایش های بارداریم مشخص شد ک فقر آهن شدید دارم

الان دارو مصرف میکنم کلا کلا ۷ساعت شبا ب زور میخابم

خداجونم شکرت🦋