2777
2789
عنوان

رفتار‌شوهرتون تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 114 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو جمع جواب دادن و فحش دادن چه شما چه همسرت باعث میشه آدمهای اطرافتون سوءاستفاده کنن حواستون باشه

دقیقا ببین ادم یجا چیزی نمیگه ، ولی تو خونه تذکر میده اگه دوباره تکرار  کنه باید جوابشو بده 

بدرک اطرافیان ،  اطرافیان ببینند ، زنه چیزی نمیکه میکند لابد نشمل دارن با ضغیفه با ترشبده بوده

دقیقا ببین ادم یجا چیزی نمیگه ، ولی تو خونه تذکر میده اگه دوباره تکرار کنه باید جوابشو بده بدرک اطر ...

ببین یه اتفاقی تو ازدواج اولم برام افتاد شد تجربه برام،تو جمع باهام بد حرف زد بعد دو روز شوهر یکی از همون جمع زنگ زد مخمو بزنه بعد به شوهرم گفتم بفرما اینم نتیجه کارت،از روز اولم هم با همسر دومم شرط کردم که هر چی شد تو جمع نشون ندیم تجربه م هم بهش گفتم اونم گفت درست میگی و قبول کرد و شکر خدا تو این دو سال یکبار هم توجمع به هم بی احترامی نکردیم که هیچ همه از احترامی که بهم میذاریم تعریف هم میکنن

ببین یه اتفاقی تو ازدواج اولم برام افتاد شد تجربه برام،تو جمع باهام بد حرف زد بعد دو روز شوهر یکی از ...

چیشد جدا شدی تو عقد بودی ؟ 

چرا ب شوهر اولت حاضر جوابی نکردی؟

چیشد جدا شدی تو عقد بودی ؟ چرا ب شوهر اولت حاضر جوابی نکردی؟

نه ۷ سال زندگی کردم باهاش کلا مشکل زیاد داشتسم یکی دوتا نیست،من هیچ خوشم نمیاد تو جمع حاضر جوابی کنم ،هیچی نگم خودش محکوم میشه نه من