2777
2789

غمگین و بی حوصله و بی انرژیم 

و به انتقام از راه شرعی فکر میکردم ( درباره ی زنداداشم و مادر و خواهرش : اینا نه از خدا میترسن نه از بنده ی خدا 

از سال ۹۲ دائما شمارمو پخش میکردن و میکنن دیدن فایده نداره و نتونستن برام پاپوش اخلاقی درست کنن از سال ۹۵ رفتن سراغ سحر و جادد تا حداقل اینشکلی بختمو ببندن رزقمم همینطور که موفق هم بودن ، یک ریال دستم نمیاد بیاد هم زود میره یا خرج چیزای چرت میشه ؛  هیچکدوم از خواستگاریام به مرحله سوم یا حتی دوم نرسیده ؛ اتفاقا خوششون میاد میپیندن بعدش دیگه ناپدید میشن و ... 

انتقام از طریق زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج 

و

دعای علوی مصری 

این آیه رو از تلویزیون شنیدم 

به نظرم یه نشونه بود انتقام بگیر ( ولی زیاده روی نکن ؛ کم کاری هم نکن ؛ نه بیشتر نه کمتر

دستور انتقامِ شرعی : ایناس 

زیارت عاشورا ؛ دعای علقمه ؛ دعای معراج ( پشت سر هم ) 

دعای علوی مصری ( دعایی است عظیم الشان از امام زمان ( عج ) که در قرن سوم در خواب به سید محمد بن علی حسینی علوی ساکن مصر یاد داده و بینهایت موثر است در دفع شداید دنیوی و دفع گرفتاریهای سخت ) 

تو مفاتیح الجنان نگاه کردم نبود ولی در برنامه ی بازار هست 

در قسمت تنظیمات برنامه فونت بزرگ یا بزرگتر را انتخاب کنید تا چشم اذیت نشه 

روش خواندن : شب جمعه به پا خیز غسل جمعه کن و بعد نماز شب بخوان و بعد دعای علوی مصری بخوان و بعد نماز صبح 

***&&&***&&&***&&&***&&&***

چه دستور انتقام اولی چه دستور انتقام دومی 

اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه ( روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند 

♦️♦️♦️ تقویم ایام قمر در عقرب : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط لازم ایام عکس پایینی هم لحاظ بشه که رو هم رفته در هر ماه ۴_۵ روزه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستم احتمال دادم تاپیکت بترکه و پیدات نکنم @oo_oo_oo ‍

دیگه چه میشه کرد حداقل اول اینشکلی انتقام بگیر 

( فقط اولین روزی که میخوای انجام بدی روز نحس نباشه 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ) 

ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : برای دی ماه دیشب سپری شد 

دعای علوی مصری قوی تره اونو واسه پسر خرابه انجام بده 

زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج رو واسه خالت