2777
2789
عنوان

میخوام بدون اطلاع خانواده یواشکی تنهایی برم سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 52 پست
نرمانشیر بخش رستم آباد و فهرج میشه؟

فهرج رو نمیدونم ولی اره یه بار رفتم همون رستم‌آباد میشه حالا نمیدونم جزوش هست یا نه ولی فاصله خیلی کم بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من نمی دونم چرا همه ذوق کردن گفتن برو!!!!!!

حداقل به یکی خبر بده

شهر غریبه اتفاقم خبر نمی کنه توام تنهایی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باغ شاهزاده ماهان تو بم هست یا کرمان؟

نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
فهرج رو نمیدونم ولی اره یه بار رفتم همون رستم‌آباد میشه حالا نمیدونم جزوش هست یا نه ولی فاصله خیلی ک ...

ماشینی که سوار میشدم یکبار بم نگه داشت،سر ظهر بود.گرسنه ام بود میخواستم برم فلافل بخرم بخورم‌.اون راسته اغذیه فروشی هم زیاد بود.هر اغذیه ای میرفتی بو میومد.پشیمون شدم‌‌.

دوستام خیلی پایه نیستن فکر نکنم بیانجدا کارت مهمان میدن واسه خوابگاه؟ چه جالب نمیدونستم

زمان ما میدادن . الان  زنگ بزن خوابگاه دانشگاه کرمان سوال کن اگر میدن برو بم وسایلت رو بزار ی روز سر حوصله برو کرمان 

مینیمال 

هم فا ل هم تماشا

اکثر جاهایی مذهبی و حتی راه آهن امانتداری دارن به اونا بسپار

تجربه ی خوبیه

سعید😁عاشق طبیعت،عاشق ماهیگیری،عاشق ادبیات،عاشق خندیدن و شوخی کردن،عاشق سرعت چه با موتور چه با ماشین، عاشق فیلم دیدن و.................!بدون شرح واسه تیکه انداختن نیست😒لایک

من نمی دونم چرا همه ذوق کردن گفتن برو!!!!!!حداقل به یکی خبر بدهشهر غریبه اتفاقم خبر نمی کنه توام تنه ...

خب عزیزم نمیدونن من میرم کرمان

فقط فکر میکنن مستقیم از اونجا میرم بم

من یکم میگردم بعد میرم

من نمی دونم چرا همه ذوق کردن گفتن برو!!!!!!حداقل به یکی خبر بدهشهر غریبه اتفاقم خبر نمی کنه توام تنه ...

میدونن*

خب عزیزم نمیدونن من میرم کرمانفقط فکر میکنن مستقیم از اونجا میرم بممن یکم میگردم بعد میرم

خوددانی عزیزم 

احتمال هرچیزی رو بده

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه