2777
2789
عنوان

اسم برای عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 22 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط عزیزم حواست بهش باشه سعی کن زیاد داخل قفس ازش نگهداری نکنی بعضی اوقات در و پنجره ها رو ببند و وقتی از همه جا مطمئن شدی از قفس آزادش کن بزار یکم پرواز کنه و بعد سعی کن کم‌کم بهش نزدیک شی اسمشو صدا بزنی نوازشش کنی که خیلییی مهمه این پرنده ها خیلی لوس هستند و نیاز به محبت دارند گلم غذا مخصوص هم دارند اما میوه هم می‌خورند ، غذا چرب مثل برنج و این طور غذا ها سعی کن خیلییی کم بدی چون باعث میشه کبد شون چرب بشه موقعی که خواستی بهش نزدیک شی اگه دیدی وحشی شد یا حمله کرد و نوک زد اصلا رفتار غیر طبیعی نشون نده همون طوری بمون و قاطع و جدی فقط بگو نه اما اگه دیدی فایده نداره زمان بهش بده و اذیتش نکن

هر هفته هم حمامش کن و نظافتشو رعایت کن

اینا مواردی بود که گفتم شاید نیازتون بشه عزیزم امیدوارم کاربردی باشه براتون 🌹🙏🏻

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️
چشم عزیزم مرسی بابت راهنماییات❤️

خواهش میکنم گلم🌹🙏🏻

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️

ای جاااانم😍😍😍خداااا

بله عزیزم ی جوجه خوشگله😍👌ازش حسابی مراقبت کن ، الان که جوجس بهتر تربیت و دستی میشه