2777
2789
عنوان

اعصابم از خواهرشوهرم خیلی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست
ساده ای دیگ داره ازت سو استفاده می‌کنه بگو ندارم روسری نخر وقتی پول نیاز داری هیچ وسیله ای هم نده به ...

اخه چند سال ازمن بزرگتره روم نمیشه‌اینقدر رک باشم باهاش

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

از این به بعد همینکارو میکنم والا خوشگذرونی اون به من چه

اخه میگی کار همیشگیشه اون میدونه ن بلد نیستی بگی داره ازت سواستفاده میکنه دوبار ک ن بگی ادم میشه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه چند سال ازمن بزرگتره روم نمیشه‌اینقدر رک باشم باهاش

اشتباه نکن 

آدم بزرگ باید خودش احترامشو حفظ کنه چون بزرگه حق نداره تو‌ خونه پسرش دعوا بندازه 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اخه میگی کار همیشگیشه اون میدونه ن بلد نیستی بگی داره ازت سواستفاده میکنه دوبار ک ن بگی ادم میشه

باور کن یه بار بهش گفتم ندارم بازم روش کم نمیشه یا یه وقتایی بهم زنگ میزنه میگه ناهار چی داری شام چی داری دخترم فلان غذا رو نمیخوره بارها و بارها بهش گفتم غذامون کمه برا شوهرم گذاشتم ببره سرکار بازم میاد برمیداره یا یه وقتایی بهش میگم غذام هنوز اماده نیست میگه باشه اماده شد میام میبرم 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اشتباه نکن آدم بزرگ باید خودش احترامشو حفظ کنه چون بزرگه حق نداره تو‌ خونه پسرش دعوا بندازه

خواهرشوهرمه مادرشوهرم نیست 

باور کن یه بار بهش گفتم ندارم بازم روش کم نمیشه یا یه وقتایی بهم زنگ میزنه میگه ناهار چی داری شام چی ...

از اول بهش رو دادی چند وقت کم محلش کن باهاش سرد باش حساب کار دستش میاد توهم مث خودش باش..ایندفع گفت غذا شماره رستوران بهش بده بگو زنگ بزن سفارش بده

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖