2777
2789

دو‌شب اینقد گریه کردم حال ندارم ی شب لوازم برقی حتی کوچیکا اوازم چوبی  ک نشون کرده بودم رفته بالا حالم خیلی بده توروخدا باهام خرف بزنید میخوام سکته کنم

این کاربری دست دونفر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. میخوام تاپیک بزنم معرفی کالاهای باکیفیت ایرانی تو هر وسیله(دوستان تجربشونو بذارن)

چوبی ها رو تو کارگاه بدید بسازن، هم دلخواه خودتون میشه هم خیلی پایین تر در میاد.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
من تازه عروسی کردم 1ماهه هرچیزی نیاز داشتم گرفتم شد 2۵0تخت و مبل هم دارم

شما لطفا تو تاپیکم میاین تجربتونو میگین

کمک میشه برای دوستان

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

😞😞خدا ب دادمون برسه 

۲ روز دیگ دخترم بخوام عروس کنم ( اگ عمری باقی باشه) باید چن میلیارد بدیم

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

مجبور نیستی همه رو الان بخری. میتونی بعد از ازدواج کم‌کم بخری. من یک ساله ازدواج کردم هنوز ی سری وسایل ندارم. با ضروریات شروع کنید. من و همسرم کلا دویست خرید کردیم. 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

عزیزم تا جایی که توان داری خرید کن همسرت هم داره وضعیت بازارو میبینه به خودت و خانوادت فشار نیار 

به خداوندی خدا قسم شوهر من به شدت ثروتمنده  من برای جهازم ازش کمک نخواستم جهازم کلن شد یه نیسان و اینکه حتی تو جهازم کتری نداشتم هرچی میتونستم خریدم وضع مالی خانواده ی خودم خیلی ضعیف بود  

خودتو عذاب نده سختش نکن  بعد ازدواج خیلی چیزا میتونی بخری  

اسمم نظر همسرمه
اگه پول دستته خب سریع بگیر تا گرون تر نشده

خریدم رفتم بقیشو بخرم ک گرون شده بود رفتم سراغ چوبیا اونم گرون شده بود باید از چند تا وسیله بگذرم

این کاربری دست دونفر است

خریدم رفتم بقیشو بخرم ک گرون شده بود رفتم سراغ چوبیا اونم گرون شده بود باید از چند تا وسیله بگذرم

مبارکت باشه انشالله به خوشی استفاده کنی . از یه سری وسیله ریز که واقعا خیلی لازمش نیست بگذر درعوض چیزایی که به چشم میاد و بگیر

شما لطفا تو تاپیکم میاین تجربتونو میگینکمک میشه برای دوستان

برای سرویس قاشق بگید روکش نازک بکشن خودشون بدون هیچ هزینه ای روکش میکشن من نذاشتم بکشن الان موقع که میشورم اب لکه میشه روش

پاتختی هم اگه جاتون کمه یدونه بگیرید 

اگر کنسول میگیرید آینه آرایشی تخت نگیرید

به چای چرخ گوشت این خورد کن های دستی بهتره

سرویس حبوبات رو یه جوری بگیرید که از یه جاش معلوم بشه توش چیه وگرنه مثل من کارتون میشه باز کردن درب اونا

فرش که اصلی ترین هست برای من رنگشو اشتباه فرستادن🥲

به نظرم ماکروفر بگیرید 

ماکروویو هیچ کارایی نداره