2777
2789
عنوان

این دخترا چرا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 53 پست
بزن😂 من هولمهول دختر🤣🤣🤣🤣

نمیدونم شوخی کردی یا جدی گفتی 😐😂

ولی این رو از من خواهرانه بشنو هیچ دختری تا وقتی ارزش خودت رو ندونی و علافش باشی ازت خوشش نمیاد و از این رو نباید حتی با اندکی سردی یا پوش پول کردن اشتباه بگیری دختر رو باید غرق عشق و احساسات کرد یه دختر هدفش جز این نیست ک دوتایی با هم رشد کنین پس هم باید رو توسعه فردی.... و هم روی درست پیش بردن رابطه و ارزش دادن به پارتنرت تمرکز کنی و هیچ کس رو جز اون نبینی انوقت اون دختر زندگیت رو یجوری غرق زیبایی میکنه که باورت نشه

بی شک راز موفقیت یه مرد تو زندگیش فقط همینه ✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوش پول چیع

پوش پول یا همون یخ و آتش

به رفتاری ک مثلا ی روز خیلی مهربون و صمیمی و یه روز سرد و بی احساس باشه میگن پوش پول کردن ک از تکنیک های بازی با روان هست 

جالب اینه این کار اولاش مخ طرفو با این کار خوب میزنی و روی همه ی دختر ها هم جواب میده ولی بیشتر از حدودا شیش ماه اون علاقه ای ک اون دختر نسبت بهت داره به تنفر تبدیل میشه چون همه ی دخترا این کار اگ از یکی دوماه بگذره از طرف بدشون میاد و احساس میکنن ک پسر هست ک میخواد اونو ب سمت خودش بکشونه در حالی ک اگه رک و راست ولی با برنامه ریزی درخواست پارتنر شدن بدن اوکی تره برا همه ی دختره( این برای مرحله آشنایی) 

پس مرد های خیلی باهوش این بازی روانیو فقط تا حدودا یه ماه انجام میدن و بعد درخواست... 

تا آموزشی دیگر بدرود... 😂👋🏻