2777
2789

یه بار باهاش بحثم شد جوری که خودش زنگ‌زد گفت ببخشید ازدواج هر کس به خودش مربوط هست من چیکار دارم بعد گاهی هم زنگ میزنه بهم جواب نمیدم امروز مامانم گفت جواب بده جواب دادم باز گیر داد من اصلا هدفم الان ازدواج نیست سرگرم پیشرفت خودمم اینا نمی‌فهمن خسته ام کردن حالا ازدواج هیچ کدوم بدرد بخور نبوده ها همین خالم هوو اومده سرش 

چی بگم بهش حرف ازدواج زد قطع کنم یهو خوبه ؟ 

مسئله منم همینه

اونایی که شوهر خوب و پولدار دارن نمیگن ازدواج کن،

هر کی گیر داده به ازدواح من ،یه همسر مستبد بی پول بداخلاق داره

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگرد بگو خاله من کیسی زیر سر ندارمشما ک انقدر مشتاقییه دونه پولداررررر خونه ۳ خوابه و ماشین شاسی یه ...

عزیزم میتونم درخواست بدم یه سوالی داشتم؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

به نظرم بگو خاله تا الان نگفتم که ناراحت نشی ....من زندگی شما رو دیدم و ترسیدم ازدواج کنم......یا بگو شما که ازدواج کردی چه خیری دیدی که من ببینم......خواهر منم ۳۸ سالش هست کوچیکه ۳۳ سالش هردوشون هم یه نامزدی ناموفق داشتن....خواستگار هم داشتند ولی قبول نکردند هرکس هم میپرسه میگن مگه جای شما رو گرفتیم یا میگن شما چکار خوبی  کردیدید که ماهم تجربشون کنیم ....یا میگن تجربش رو کردیم خوشمون نیومد مبارکه خودتون باشه.....یعنی یه جور جواب میدن که ادامه حرف نیاد