2777
2789

سلام عزیزان

من وقتی ۱۳ سالم بود دوستم با یه پسر درجه یک ازدواج کرد و من در مورد همه چیزش میدونستم بعد یه سال  در دوران نامزدی از هم جدا شدن به خاطر خیانت دوستم .

گذشت و گذشت بعد ۵ سال و خورده ای من با اون پسر ازدواج کردم .

الان زندگی خیلی خوبی دارم خیلی از شوهرم و خانوادش راضیم یعنی میتونم بگم درجه یکن . 

من نمیدونستم که شوهرم با زن سابقش رابطه داشته الان شنیدوم واسه همون وسواس شدم با خودم میگه خدایا چیکار کنم 

هر روز شبا حداقل ۴ روز در هفته خواب اون دوستم رو میبینم . بعد با شوهرم صحبت کردم میگه به اون چیزا فکر نکن به زندگیمون بچسب من خوشحالم که اون از زندگیم رفت و تو رو پیدا کردم 

اون انتخاب خونواده من بود ولی تو انتخاب خود منی.

شوهرم ۳ سال پشت سر هم ازم خواستگاری کرد تا من بهش بله گفتم

میشه بهم مادری کنید و کمکم کنید تا وسواسم کم بشه

چند تا نکته و سوال

الان شما چند سالتونه؟؟؟و اینکه اون دوستتون رو میبینید؟ صحبتی داشتید؟؟؟

چند سال از زندگی مشترکتون میگذره؟؟؟

اینکه ۱۳ سالگی ازدواج کرده واقعا وحشتناکه مشخصه تهش طلاق میشده

ولی خب زنش بوده 

زن و شوهر بودن طبیعیه رابطه داشتن قبلا

جای اینا

خاطرات خودتونو همسرتونو یاد اوری کنید

شما شکاکی خیلی گذشتشو بهش یادآوری نکن این باعث میشه که به گذشتش فکر کن دوستتون خیانت کرده اصلا ارزش برگشتن نداره،واین که قبل ازدواج هزار نفر باهم ارتباط دارن بعد جدا میشن دلیل نمیشه که بهش فکر کن،در حال حاضر با شماس وشما رو دوست داره که بازگو می کنه ،از اون قضیه پنج سال گذشته اگه یه درصدم وابستگی بهش داشت الان فراموش کرده آقایون اینقدر اخساساتی نیستن خیالت تخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا نکته و سوالالان شما چند سالتونه؟؟؟و اینکه اون دوستتون رو میبینید؟ صحبتی داشتید؟؟؟چند سال از ز ...

یکی از شهرستان های سنندجیم اینجا چیز عادی هست کودک همسری  و دخترایی هستن که بهترین زندگی رو دارن

و اینکه من از زمانی که فهمیدم دوستم خیانت کرده  دیگه باهاش سرد شدم و الان کلا قط رابطه

زندگی مشترکم ۴ ساله 

من تازه ۲۲ سالمه حتی اون رشته دانشگاهی هم که انتخاب کردم اونم اومد

کلا پشت سرم اونقدر چرت و پرت مردم فکر میکنن شوهر من خیلی ناخلفه

چند تا نکته و سوالالان شما چند سالتونه؟؟؟و اینکه اون دوستتون رو میبینید؟ صحبتی داشتید؟؟؟چند سال از ز ...

نه زیاد نمیبینم خیلی کم  تو جمع دوستانه میبینم و اینکه اینستا رو ترکونده 

نه زیاد نمیبینم خیلی کم تو جمع دوستانه میبینم و اینکه اینستا رو ترکونده

دنبالش نکنید لطفا

اینکه شهرتون کوچیکه سخته رو در رو میشید یسری وقتا

ولی ببندید پرونده اون خانم رو

هر چی ک هست و هر کاری ک کرده خوب بوده بد بوده

۲ نفر بودن نتونستن کنار بیان جدا شدن تموم شد

اینهمهههه سال هم گذشته

۴ سال هم از زندگی مشترک شما گذشته

خودتونو هر طور شدع سرگرم کنید ک به چیزای پوچ فکر نکنید

لحظات عاشقانه با همسر رو چرا باید به به خانم دیگ شما فک کنی