2777
2789
عنوان

حس شیشمم🫖🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 245 پست

اسی محمد چرا جوابم نمیده؟ ترکم کرده؟ خودش زنگ‌میزنه؟ کی زنگ‌میزنه؟ آیا ب ازدواج ختم میشا؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام نیلا چشم آبی جون😍😘.مال منم میگی؟رنگ لباسخصوصیات اخلاقی منماه تولدم شغلم درآیندهمرسی عزیزم 🙏� ...

بنفش یا مشکی 

مهربون و اروم

آذر بهمن یاشهریور

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

استارتر اینو جواب بده لطفا✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

آیا خواهرم کاری پیدا میکنه که از همه لحاظ از شغل فعلیش بهتر باشه؟اگه جواب مثبته،کی این افاق میفته؟✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

بنگر و بشنو...بگذر و به شو‌...

عزیزم میشه بگی از من چس حس میکنی ؟

حس میکنم خیلی مهربونی 

آرزوهات واست مهمن

زیاد لاغر نیستی  زیاد چاق نیستی 

چهره مهربونی داری کلا

حس ششم نیستم  ولی چیزایی که به ذهنم اومد گفتم 😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزم دفعه دومه میپرسم لطفا جوابمو بده ، مهم نیست رنگ و اینا فقط هر چی حس می‌کنی بگو عزیزم مستقل میش ...

عزیزم برای اینده رو خوب نمیتونم بگم

حس میکنم خیلی مهربونی آرزوهات واست مهمنزیاد لاغر نیستی زیاد چاق نیستی چهره مهربونی داری کلاحس ششم ن ...

درسته گلم میشه بگی عشقم برمیگرده یا نه ؟؟ بهم میرسیم ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عاقبت اونی که بدخواهمه و بهم تهمت زده چی میشه ؟عاقبت بخیر میشه یانه ؟

والا حس ششم نیستم 

همینطوری حدسی گفتم😁

آره  

خدا حق رو به حقدار میرسونه 

یه بنده خدایی میگفت سه دسته آدم داریم 

بعضیا مثل دستمالن بعضیا ملحفه بعضیا هم 

فرش     دستمال سریع میشوریم اما نرم باهاش رفتار میکنیم   ملحفه رو هر چند هفته یکبار میشوریم اما محکم تر اما فرش رو هر چند سال یکبار میشوریم اما با مشت و لگد 

آدما دیر یا زود تاوان پس میدن که درجه بندی داره 

نگران نباش

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
حس میکنم خیلی مهربونی آرزوهات واست مهمنزیاد لاغر نیستی زیاد چاق نیستی چهره مهربونی داری کلاحس ششم ن ...

منم میگی ماه تولد

خصوصیات اخلاقی ظاهریم

استارتر اینو جواب بده لطفا✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

آیا خواهرم کاری پیدا میکنه که از همه لحاظ از شغل فعلیش بهتر باشه؟اگه جواب مثبته،کی این افاق میفته؟✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

بنگر و بشنو...بگذر و به شو‌...

درسته گلم میشه بگی عشقم برمیگرده یا نه ؟؟ بهم میرسیم ؟؟

والا اینو نمیتونم حدس بزنم 😅

یچی بگم  امید الکی بدی یا یچیزی بگم ناراحت شی 

چون واقعا حس ششمی نیستم😅

انشاالله هرچی صلاحته برات اتفاق بیوفته 😍😊