2777
2789

از وقتی فارغ التحصیل شدم ۲ساله دارم خواهر کوچیکم و نگه میدارم صبحا مامانم و بابام تا یک دو سرکارن من تایمی که باید میزاشتم برا پیشرفت خودم گذاشتم برا خواهرام ..یکیشون و میبردم پیش دبستانی میاوردم  پارک و تفریح و حمامش بامن بود  امسالم کلاس اوله و شیفتیه  هروقت تایم عصره ،صبحا رو دوش منه ..پیش دبستانیشم کلا تایم عصربود و صبحا کلا رو دوش من رفت و امدشم با خودم بود 

خواهر دیگم کلاس نهمه خودم باهاش ریاضی کار میکنم تمام کتابو خودم یادش دادم معلمشون داغون بود هم پارسال هم امسال ...موقع امتحانا شب تا صبح پاش بیدار بودم  با دخترخالم کلی ریاضی کار کردم چون خالم اصرار داشت بیاد پیش من...

ولی خودم که درسم عالی بود شاگرد ممتاز مدرسه نمونه بودم الان که بیست سالمه پشت کنکورم  و هیچی نخوندم ...واقعا با خودم فکرمیکنم من دراینده به هیچ جایی نرسم بعد خواهرام موفق بشن اصلا تو صورتم نگاه میکنن؟ اصلا منو یادشونه؟

واقعا نمیدونم تصمیم گرفتم دیگه فقط برا خودم باشم نه برا کس دیگه ای  مامانم که انگار پرستار بچشم...

برا خواهرمم  و بچه های فامیلم که معلم خصوصیم ...واقعا به نظرتون حق ندارم ؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمک به خووهر و مادر بد نیست عزیزم..منتها اول سعی کن به خودت اهمیت بدی و کارهاتو انجام بدی.پیشرفت خودت هم الویت قرار بده...به هر حال اونام خواهرات هستن و پیشرفت اونا هم سربلندی تو هست..منتها نباید خودتو از یاد ببری.

حق داری 

هرکی بچه میاره خودش باید انجام بده 

بعد همین خانم میان اینجا توهین به خانمایی که حرفه رو به خاطر بچه و شرایط زندگی کنار گذاشتن،

که اره من خود ساختم و دستم تو جیبمو 

غافل از اینکه یه دختر جوان رو در اوج شکوفایی و زمان تلاشش به استثمار کشیده که ایشون در این سن تازه یاد ارزوها و پیشرفت افتاده 

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
یه روزی پاداش این کارهای خوب میگیری خدا بالای سر میبینه

فعلا که افسردگی و هزار جور اختلال گرفتم وسواس و عدم تمرکز و کلی بدبختی ...اصلا دو خط کتاب نمیتونم بخونم چندوقته ...از عرش به فرش رسیدم الان باید دانشجوی یه رشته خوب بودم

چرا عزیزم اما همه کارایی که گفتی بنظرم مفید بودن و ارزشمند مطمئن باش اونا هم فداکاری هاتو میبینن مخص ...

والا فعلا که کسی نمیبینه ...مامانم به جای دستت دردنکنه میگه میخواستی درس بخونی. 

منم دوسال خواهرمو دوستاش و درس دادم کمکشون کردم موقعی که آنلاین بودن،فک میکنم دعای خیرخانوادشون که پشت سرم بود باعث شد بعد چند سال سقط و نازایی خدا پسرمو بده ،خوبی کردن تا ی حدی خوبه وقتی داری از خودت میگذری بخاطر دیگران راهو داری اشتباه میری آینده خودت خیلی مهم تره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
حق داری هرکی بچه میاره خودش باید انجام بده بعد همین خانم میان اینجا توهین به خانمایی که حرفه رو به خ ...

واقعا ...هرکی خربزه میخوره باید پای لرزش بشینه

جالب اینجاست مامانم بهم میگه وظیفته خواهرتو نگه داری!!!! 

حداقل بچشون و بزارن مهدی جایی یا براش پرستار بگیرن همچین پیشرفتی بخوره تو سرم ...

با جمله ی اخرتون قلبم بیشتر شکست  سن پیشرفت و شکوفایی من داره تمام میشه😭😭😭😭😭

منم دوسال خواهرمو دوستاش و درس دادم کمکشون کردم موقعی که آنلاین بودن،فک میکنم دعای خیرخانوادشون که پ ...

عزیزم خداحفظش کنه❤❤

واقعا ...هرکی خربزه میخوره باید پای لرزش بشینهجالب اینجاست مامانم بهم میگه وظیفته خواهرتو نگه داری!! ...

وا مامانتو ببین تو این سن 

کجا گذشته 

به خوت بیا و برای خودت بجنگ 

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی