2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه چیکار کنم همیشه با جدیت هدفمو دنبال کنم

فکر کن داری برای یکی دیگه انجام میدی. مثلا اگه رئیست فردا پروژه رو بخواد شده تا صبح بشینی انجامش میدی خب چرا برای خودت نمیکنی؟

یه روتین ثابت و ساده تعیین کن و به هر قیمتی شده پاش بمون. مثلا هرشب بیست صفحه از یه کتاب رو بخونی. دیگه آسمون به زمین اومد؛ کتاب سوخت؛ مریض شدی؛ هر اتفاقی افتاد به هر قیمتی شده اون بیست صفحه رو بخوان. بعد از یه مدت انجام ندی اصلا استرس میگیری و سبک زندگیت میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
  • آیا هدف واقعی شماست؟ شاید هدفتان به اندازه کافی برایتان معنادار یا جذاب نیست. هدفتان باید شما را هیجان‌زده کند.
  • آیا واقع‌بینانه است؟ اگر هدف بیش از حد بزرگ یا دشوار باشد، احتمال ناامیدی و افت انگیزه وجود دارد. آن را به مراحل کوچک‌تر و قابل انجام تقسیم کنید.
  • روزانه کاری کوچک انجام دهید: حتی اگر انرژی کافی ندارید، یک کار کوچک مرتبط با هدفتان انجام دهید. این عادت به شما حس پیشرفت می‌دهد.
  • برنامه‌ریزی دقیق: برای هر روز برنامه داشته باشید و کارهای اولویت‌دار را مشخص کنید.
  • پایبند به زمان‌بندی باشید: زمان مشخصی را برای کار روی هدفتان اختصاص دهید و در این زمان عوامل حواس‌پرتی را حذف کنید.
  • برای خودتان پاداش تعیین کنید: پس از انجام یک بخش از کار، به خودتان یک پاداش کوچک بدهید.
  • از دیگران کمک بگیرید: از یک دوست یا همراه بخواهید شما را در رسیدن به هدف نظارت کند یا شما را تشویق کند.
  • علت تنبلی را بیابید: آیا خستگی، استرس یا بی‌حوصلگی باعث آن شده است؟ با شناخت دلیل اصلی، می‌توانید آن را حل کنید.
  • خودتان را سرزنش نکنید: در لحظات ضعف، به جای سرزنش خود، با مهربانی رفتار کنید و به خودتان فرصت بدهید.
  • ورزش و تغذیه مناسب: این دو عامل تأثیر زیادی بر انرژی و روحیه دارند.
  • استراحت کافی: خواب کافی داشته باشید و از فشار بیش‌ازحد پرهیز کنید.
  • مدیتیشن یا ذهن‌آگاهی: این کار می‌تواند تمرکز و انگیزه شما را افزایش دهد.
  • دلیل اصلی را به یاد آورید: بنویسید چرا این هدف برایتان اهمیت دارد و در مواقع کم‌انگیزگی آن را مرور کنید.
  • به آینده فکر کنید: تصور کنید اگر موفق شوید، چه احساسی خواهید داشت و چگونه زندگی‌تان تغییر می‌کند.

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).