2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب همون قرمه بده هفتا درم بدی کافیه، میگن نمیشه عوض کرد اما میتونی کتر بدی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
خوب همون قرمه بده هفتا درم بدی کافیه، میگن نمیشه عوض کرد اما میتونی کتر بدی

میخام به کارتن خوابا که یجا جمع میشن بدم که بیشتر از ۷ نفرن

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
میخام به کارتن خوابا که یجا جمع میشن بدم که بیشتر از ۷ نفرن

عزیزم ب ی اکیپ بده قبوله بخدا چاره ای نیس اوضاع مالی ها خراب شده زندگیا سخت شده خیلی تکی هم هستن تو خیابونا 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
عزیزم ب ی اکیپ بده قبوله بخدا چاره ای نیس اوضاع مالی ها خراب شده زندگیا سخت شده خیلی تکی هم هستن تو ...

اوضاع خودمون خرابه بخاطر همینم میخام نذر رو ادا کنم میگم شاید بخاطر اونه که گره های زندگیمون باز نمیشه 

خدا به زودی جای فرشته ات رو پر کنه عزیزم 

اوضاع خودمون خرابه بخاطر همینم میخام نذر رو ادا کنم میگم شاید بخاطر اونه که گره های زندگیمون باز نمی ...

ممنونم عزیز دلم انشالله ک حاجت رواشی ب مقدار توانت بپز همونی ک نذر کردی من اینجوری شنیدم خودم زیاد نذری میدم اما هیچوقت تعیین نمیکنم چ غذایی و چقد، توروخدا پختنی برام دعا کن دوباره باردارم اینبار بغل بگیرمش 💔🥀

ممنونم عزیز دلم انشالله ک حاجت رواشی ب مقدار توانت بپز همونی ک نذر کردی من اینجوری شنیدم خودم زیاد ن ...

انشالله عزیزم صحیح و سالم بغلش میگیری هردو سلامت برمیگردین خونه چشم عزیزم حتما موقع پخت نذری دعا میکنم 

انشالله عزیزم صحیح و سالم بغلش میگیری هردو سلامت برمیگردین خونه چشم عزیزم حتما موقع پخت نذری دعا میک ...

ممنونم عزیزم انشالله مشکل شماهم حل میشه