2777
2789
عنوان

چرا یعضیا انقدر فیلم های کره ای رو دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست

منم با اینکه خیلی ساله که میشناسم چندتایی هم کامل دیدم، اما زیر ۵٪ فیلماش به دلم نشسته که تا آخر ببینم. غالبا بعد یکی دو قسمت یا نهایت سه چهار قسمت، ازش خسته میشم نمیبینم 

نمیدونم دلیلش چیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کس سلیقه وعلاقه ای داره... منم آدمای که فیلم هندی نگاه میکندد... برام عجیبه🤷🏻‍♀️🙄

فیلم هندی که خیلیی طولانیه چند تا دیدم و دیگه نگاه نمی‌کنم 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

منم با اینکه خیلی ساله که میشناسم چندتایی هم کامل دیدم، اما زیر ۵٪ فیلماش به دلم نشسته که تا آخر ببی ...

من اصلا نمیبینم باز شما چند قسمتشو میبینی نمیدونم دلیلش چیه نمیتونم برم سمتش

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

چون سریالاشون خوش رنگ و لعابه، از نظر فرهنگی خوبه،‌ میشه با خانواده دید، فیلم نامه ها خیلی آبکی نیست ...

شاید اینطور باشه یه مدت ترکی میدیدم یه مدت هندی الان هیچکدومشونو نگاه نمی‌کنم 

منم خوشم نمیاد جومونگ رو یبار هم ندیدم تا حالا باورت میشه ؟

منم کامل ندیدم گاهی بعضی قسمتاشو دیدم 

چون سریالاشون خوش رنگ و لعابه، از نظر فرهنگی خوبه،‌ میشه با خانواده دید، فیلم نامه ها خیلی آبکی نیست ...

کجا میشه با خانواده دید؟

دوستم یه فیلم دیده بود به همه میگفت اصصصلا صحنه نداره با خانواده ببینین 

من رفتم دیدم کلا صحنه بود😐 بعد که بهش گفتم کاشف به عمل اومد اونی که دوستم دیده سانسور شده بوده🤣

شاید اینطور باشه یه مدت ترکی میدیدم یه مدت هندی الان هیچکدومشونو نگاه نمی‌کنم

ترکی و هندی خیلی اغراق میکنن. کره ای کمتر اغراق میکنه ولی هنوز به اغراق در حالت های چهره علاقه دارن

ترکی و هندی خیلی اغراق میکنن. کره ای کمتر اغراق میکنه ولی هنوز به اغراق در حالت های چهره علاقه دارن

وایی باز ترکی از هندی بهتره هندی 8 فصل ادامه داره🤣

کجا میشه با خانواده دید؟دوستم یه فیلم دیده بود به همه میگفت اصصصلا صحنه نداره با خانواده ببینین من ر ...

آره بعضیاشون خیلی صحنه داره دوستت بدشانس بوده😂 درجه رو چک نکرده

ولی اونایی که صحنه نداره کلا از یه بوس بغل فراتر نمیرن