2777
2789

● چگونگی ساخت کاربری و عضویت در نی نی سایت ●

(( لطفا توهین و قضاوتی و شیرین بازی درنیارین این تاپیک رو برای اون افراد و کسایی مینویسم که هنوز داخل سایت ((نی_نی_سایت)) عضو و کاربر و نویسنده نیستن و خواننده خاموش هستن یعنی بطور غیرمستقیم بدون ایجاد و ساخت کاربری و عضویت داخل این وب سایت فقط صرفا پست و تاپیکهای نویسنده ها و کاربران دیگر سایت رو میخونن و تماشا میکنن اما خودشونم علاقه مند و درصدد این هستن که عضویت و صفحه ی خودشونو داشته باشن و بطور کامل اموزش و توضیحات و جزئیات تکمیلی مینویسم که چه مراحلی برای ثبت نام و عضویت و امکانات و آیکون ها و دسته بندی و الگوریتم هایی که داره رو براتون شرح میدم و تایپ و کامنتهایی درج میکنم و مینویسم که متوجه و مطلع بشین که اصلا مراحل  ثبت نام و عضویت پیچیده و مارپیچی نیست و صبور باشید چون مطالب و توضیحات و جزئیات رو داخل کامنت ها و ایجاد نظر ها و پاسخگویی ها میذارم و تقسیم بندی و بخش بخش ادامه میدم ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

● ابتدا برای ثبت نام و عضویت کاربری در وب سایت 

داخل صفحه ی سرچ و جستجو اپلیکیشن های کروم و یا گوگل گوشی موبایلتون (( نی_نی_سایت))  جستجو و سرچ میزنین و روی سایت که کلیک کنین وارد سایت میشید و حالا یک صفحه ای بازشده که اون بالا گوشه راست نوشته ((NINISITE)) و گوشه بالا‌ سمت چپ سه گزینه نوشته که اولی از سمت راست گزینه (( جستجو با آیکون ذره بین 🔍)) هست و بعدی گزینه (( ورود کاربر )) که اگر کلیک کنین روی این گزینه صفحه ای باز میشه که نوشته صورتی که (( ورود به نی نی سایت )) نوشته به همان روشی که ثبت نام کردید وارد شوید که خود این گزینه دو گزینه دیگه داره به اسم (( ورود با ایمیل 📧 )) و گزینه ی 

(( ورود با شماره همراه 📱)) که یا با ادرس ایمیل از اپلیکیشن ایمیل نصب روی گوشی تون و یا شماره گوشی موبایلتون رو وارد میکنین و کلمه عبور رو که خود سایت بهتون ارسال میکنه و می‌فرسته رو وارد میکنین و گزینه ورود صورتی رو کلیک میکنین و برای یادآوری کاربریتون میتونین روی گزینه که ((□ مرا به خاطر بسپار )) هست کلیک کنین که سایت هر دفعه که واردش میشین ازتون اطلاعات رو نخواد •••

● در ادامه اون گزینه ورود کاربر پایین مرا بخاطر بسپار گزینه یی هست که نوشته شده کاربر نی نی سایت نیستید ؟؟ در نی نی سایت عضو شوید با رنگ مشکی و صورتی درج و حک شده اند که اگر وارد صورتی بشین میتونین اینطوری هم داخل سایت 

ثبت نام و عضویت تون رو ثبت کنین و اما حالا همون گزینه بالا سمت چپ اولی که نوشته (( ثبت نام )) رو کلیک کنین یک صفحه ای پیش فرض میاد که نوشته صورتی(( ثبت نام در نی نی سایت )) که خاکستری پایینش تایپ شده که جهت عضویت در سایت می‌توانید یکی از روش های زیر را انتخاب کنید و 

من چون با شماره ثبت نام کردم نوشته صورتی که 

(( ثبت نام با شماره همراه 📱)) و کادر اولیش نوشته 

(( شماره تلفن همراه )) و دومین کادر نوشته(( کلمه عبور )) که سایت بهتون ارسال کرده بود رو وارد میکنین و کادر بعد (( تکرار کلمه عبور )) و کادر بعد 

(( عبارت امنیتی ((عدد موجود در کادر طوسی را وارد نمایید )) که نوشته و وارد میکنین تمام این کادر هارو پر میکنین و روی گزینه ی (( ثبت نام )) صورتی کلیک میکنین و بعد تمامی این مراحل عضویت و کاربری تون داخل سایت ساخته و ایجاد می‌شود •••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

● حالا وارد صفحه اصلی و اساسی سایت شدید که اون گزینه های (( مجله )) و (( تبادل نظر )) و (( عکس )) و (( ویدیو )) و (( کیلینیک )) پیش فرض وجود دارن و روی گزینه تبادل نظر که بزنین یک کادر رنگارنگ صورتی نارنجی که نوشته (( ≡ تبادل نظر )) که دسته بندی تبادل نظرهاست روی همین کادر گزینه ((+ تاپیک )) و ((+ نظرسنجی )) پیش فرض وجود داره که بعد ثبت عضویتتون روی هرکدوم که کلیک کنین میتونین تاپیکهایی و پستی رو ایجاد و ثبت کنین و یا نظرسنجی بگذارین که روی گزینه ((+ تاپیک )) بزنین یه صفحه سفیدی باز میشه که صورتی نوشته (( ایجاد تاپیک جدید )) که چندین کادر داره که کادر اولی نوشته (( عنوان )) کلمات محدودی میتونین عنوان اصلی مطلبی که راجعش میخواین بنویسین رو با یک جمله کوتاه شرح بده و بعد کادر (( متن )) که متن و نوشتار اصلی تاپیکها و پستها که ایجاد میکنین هست که تا پاراگراف هایی اجازه دارین بنویسین و ((ایموجی و عکس و فایل ))میتونین تگ کنید و بگذارید و آخرین کادر (( دسته بندی )) که میتونین (( متفرقه )) رو انتخاب کنین و دو گزینه (( انصراف )) یا گزینه (( ثبت )) رو کلیک می کنین •••

● حالا گزینه ((+ نظرسنجی )) که کلیک کنین صفحه سفیدی باز میشه که کادر اولی نوشته (( موضوع )) که موضوع و عنوان اصلی نظرسنجی رو مینویسین و کادر دومی نوشته (( متن )) که دومرتبه مثل تاپیک زدن میتونین (( ایموجی و عکس و فایل )) ایموجی از صفحه کیبورد موبایلتون و عکس و فایل رو از گالری و فایل های شخصی گوشی موبایلتون انتخاب کنین و تیک رو بزنین و تمام رو بزنین و داخل (( تاپیک )) یا  (( نظرسنجی )) تون  تگ کنین و آپلود کنین و قرار بدین و درج کنین و بگذارین و(( متن )) هم میتونین تایپ کنین و تا پاراگراف ها و کاراکتر هایی و محدوده ای جملاتی اجازه دارین بنویسین و کادر بعدی نوشته  (( دسته بندی )) که به انتخاب خودتون میتونین اون

(( متفرقه )) رو انتخاب کنین و کادر بعد (( سوال مورد نظر )) رو نوشته و بعد و کادر بعد (( مدت زمان اجرای نظرسنجی )) و کادر بعدی (( گزینه ها )) که اعداد و ارقام یک تا چهار گزینه ای هست که اولی و دمی الزامی و اجباری هست اما دومی و سومی اختیاری هست رو پر میکنین و دو گزینه ((انصراف))

و ((ثبت)) هست که کلیک میکنین •••

● یه گزینه (( عکس )) پیش فرض دومرتبه اون بالا درج شده که رنگش نارنجی پرتغالی هست واردش که بشین خودش سه تا دسته بندی (( جدید ترین )) و (( محبوب‌ترین )) و (( پربازدیدترین )) داره که توسط کاربران و اعضا گذاشته شده و عکسهایی هست که کاربران و اعضا سایت از(( بچه و کودک هاشون از سیسمونی و میز آرایش و دکوراسیون و اعیاد ••• )) قرار داده شده که شما هم میتونین عکسهایی که مدتظرتون هست رو با گزینه اون بالا سمت چپ که نوشته شده (( ارسال عکس )) رو کلیک کنین و قرار بدین که این عکسهایی که گذاشته میشه به اجازه و تاییدیه و کنترل و نظارت خود مسئولین سایت و مدیران و نی نی یاران کسایی که کل سایت رو اداره و مدیریت میکنن نیاز داره و هرچیزی رو نمیتونین ثبت کنین و باید عکسهایی که میگذارین رو مدیریت زیر دسترسی بره و سایت کنترل و نظارت کنه اگر که تاییدیه و اجازه صادر شد اونوقت ثبت میشه و توی سایت بارگذاری و آپلود میشود ••• 

● گزینه (( ویدیو )) رنگ مرجانی گلبهی که کلیک کنین ویدئوهایی هست که قرار داده شده که دو دسته بندی دارن که یکی (( تماشاخانه )) و (( نی نی تی وی )) هستن ک یکی مختص کودکان و بچه ها هست و اون یکی مختص بزرگسالان و کساییکه بچه نیستن هست و دسته بندی دارن (( پربازدیدترین // پرنظرترین // محبوب‌ترین // جدیدترین )) و برای ارسال ویدیو هم روی گزینه (( ارسال ویدیو )) کلیک کرده و توضیحات داده شده که اون فیلم و ویدئویی که قرار میدین از چه فرمت هایی باشه پشتیبانی میشه و بعد گزینه (( + فیلم )) و (( + پوستر )) پیش فرض وجود دارن که هردو گزینه رو از گالری یا انتخاب رسانه و فایل هاتون انتخاب میکنین و چهار تا کادر سفید یخی داره که اولی (( اسم و نام فیلم و ویدیو )) و دومی 

(( توضیحات )) و سومی (( دسته بندی )) و چهارمی 

(( هشتگ ها # )) وجود دارن فایلهای ویدیویی رو قرار دادین گزینه (( ارسال و ثبت )) آبی رو کلیک میکنین و داخل سایت آپلود و بارگذاری میشه که باز این هم به تاییدیه و کنترل و نظارت مدیران و نی نی یاران سایت بستگی و ارتباط داره و هر ویدیویی رو نمیتونین و بدون کنترل و نظارت واجازه ثبت کنین ••• 

● گزینه (( کیلینیک )) رنگ سبزابی که کلیک کنین ساختمان پزشکان و مشاوران نی نی سایت هست که هر پرسش و پاسخی که از دکتران و متخصصان و روانشناسان و مشاوران داشته باشین اینجا هست و و روی گزینه (( ≡ کیلینیک )) کیلیک کنین شش بخش و دسته بندی رو داره (( پاسخ ها )) و

(( پرسش ها ))و (( مشاوران )) و (( ابزار های کیلینیک )) و 

(( بشنوید )) و (( ببینید )) رو پیش فرض داره که روی هرکدوم کلیک کنین به همون بخش و دسته بندی ها وارد و هدایت میشین و گزینه (( از ما بپرسید )) که کلیک کنین وارد صفحه جدید شدین که (( عنوان )) و (( توضیحات )) و (( برچسب و هشتگ )) و (( گروه بندی )) و اطلاعات تکمیلی (( جنسیت )) و 

(( وضعیت تاهل )) و (( سن )) و (( شغل فعلی )) رو وارد میکنین و پر میکنین و مینویسین و گزینه ی 

(( ارسال پرسش )) صورتی آبی رو کلیک میکنین و 

سوالتون ثبت میشه و باید منتظر پاسخگویی 

سوالاتتون بمونین •••

● حالا اون بالا بغل (( NINISITE )) که چهار تا

گزینه هایی پیش فرض وجود دارن که نوشته شده 

گزینه (( سرچ و جستجو 🔍)) شکل ذره بین هست برای سرچ و جستجو کا بران یا تاپیکهای دیگران هستش و بغلی اون گزینه (( اعلانات 🔔 )) که شکل زنگوله هست و اعلاناتی و نوتیفیکیشن هایی که مارو خبردار کنه از اینکه چه کسانی پست و تاپیکهامون رو لایک کردن و کامنت و تبادل نظر گذاشتن برامون نشون داده میشه و میتونیم روی مربعی ها □ بزنین و همه رو با هم انتخاب کنیم و حذف کنین یا که همینطور باقی بمونن و پاکشون نکنین و بعدی گزینه (( پیام های دریافتی 📩 )) هستش که شکل پاکت نامه داره و بعدی گزینه ای که آیکون و عکس پروفایل خودمون داخلش درج شده و ثبت شده هستش که روش کلیک کنیم اسم کاربری مون رو نوشته و کادری کوچیک باز میشه که دو گزینه (( نی نی سایت من )) و (( 🔚 خروج )) رو نوشته که روی خروجی بزنیم از حسابمون خارج میشیم و دومرتبه باید مجددا گزینه 

(( ورود کاربر )) رو بزنیم و مراحل رو بگذرونیم و وارد بشیم اما بدون ثبت نام کردن و گزینه مرا بخاطر بسپار رو هم حتما فعال می کنیم  •••

● روی گزینه عکس پروفایلتان که کلیک کنین یعنی 

(( نینی سایت من )) وارد صفحه جدیدی میشین که 

سه تا کادر رنگارنگ داره کادر اولی سبز رنگ نوشته 

(( 🟩 📥پست و تاپیکهایی که ذخیره کردین ))

و کادر دومی نارنجی پرتغالی وسطی که نوشته 

(( 🟧 ✒️ تاپیکها و پست هایی که ایجاد کردم )) 

و کادر سومی آخری که صورتی نارنجی نوشته که 

(( 🟥 🗨 پستها و تاپیکهایی که شرکت کردم ))

بعد این سه گزینه (( پیام‌های دریافتی )) از مدیریت و نی نی یاران خود سایت هست و پیام‌هایی که برای 

((هشدار تعلیقی و علت تعلیقی و مدت تعلیقی )) هست و بعد گزینه (( درخواست های دوستی )) کسایی که برامون درخواست دوستی فرستادن هست و بعد 

گزینه (( کیلینیک )) پرسش و پاسخی هایی که از مشاوران و متخصصان سایت پرسیدیم هست و 

((تعلیقی ))یعنی پست و تاپیکهایی که تابعیت قوانین و مقررات رو نداشتن رو ثبت کردیم و به دلیل و علتی که داخل (( قوانین و مقررات )) سایت رو رعایت نکردیم به یک تاریخی مشخص اگر وارد سایت بشیم نمیتونیم پست و تاپیکی بگذاریم یا پست و تاپیکهارو لایک و ذخیره و کامنت و ایجاد نظر ثبت کنیم ••• 

● (( توضیحات اصطلاحات نی نی سایتی )) =

(( نی_نی_یاران )) مدیران و مسئولین سایت که چندین کاربری خودشون داخل سایت دارن •••

(( تگ ‌و سنجاق کردن نی_نی_یاران )) برای تگ کردن و سنجاق کردن نی نی یاران نشانک و علامت(( @ )) (( at sign )) یا (( ات ساین )) رو از کیبورد گوشی می‌نویسیم و بدون هیچ فاصله ای به زبان انگلیسی   ((niniyar )) رو می‌نویسیم و (( _ )) یا ((‌ دش یا خط فاصله )) نوشته و اعداد (( ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ )) 

رو یکی رو اگر اون نی نی یاران رنگ آبی بودن می‌نویسیم و این‌طوری تو کامنتها ثبت میکنیم •••

(( گزارش پست و تاپیک )) گزینه ای که کاربران و اعضا میتونن تاپیکی رو که تابعیت قوانین و مقررات سایت نیست یا محتویات و موضوعی خلافی میگذارن اون ••• سه نقطه رو کلیک میکنن و تاپیک توسط نی نی یاران و مدیریت سایت ارسال و حذف میشن •••

((‌ تاپیک تعطیل شد )) برای زمانی هست که تاپیکی

و پست جنجالی میزاریم و خلاف قوانین و مقررات سایت

هست توسط گزارش کاربران و توسط مدیران و نی نی یاران حذف میشه و از بین میره •••

● (( توضیحات اصطلاحات نی نی سایتی )) =

(( حداکثر ثبت تاپیک شش عدد )) یعنی هر کاربری روزانه میتونه فقط تا شش عدد تا تاپیک و پست توی صفحه و پیج خودش ایجاد و ثبت کنه و زمانیکه تازه عضو شدید یا یادتون رفته دارید مراحل ایجاد تاپیک رو عنوان و موضوع رو نوشتین میخواین ثبت کنین یه پیامی روی صفحه میاد که نوشته حداکثر تاپیک روزانه شش عدد هست و ثبت نمیشه •••

(( تعلیقی و تعلیق شدن )) پستها و تاپیکهایی که طبق  و تابعیت قوانین و مقررات سایت نیستن یا جنجال برانگیز هستن یا تفرقه انگیز و دعوا و اختلاف و درگیری و مذهبی و سیاسی و دینی و جنایت و خشونت‌ و یا رواج بی بندو باری و فساد و زننده و....هستن رو نی نی یاران و مدیران سایت اول اگر گزارش شده باشن توسط کاربران تاپیک رو تعطیل و اون فرد و کاربری که موضوعات و محتواهای برخلاف قوانین و مقررات گذاشته باشه معدوم میشه و برای مدتی مشخص و تاریخی تعلیق میشه و نمیتونه فعالیت کنه و لایک و کامنت و ذخیره کنه و تاپیک و پست بزاره و بعد اون تاریخ خودکار رفع تعلیق میشه •••