2777
2789
عنوان

میگم اشتباه میکنم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بتظرم ازدواج خیلی زوده فعلا برات بزار بزرگ شی بعد

خب اینجور باش ابن رابطه بابد تموم بشه  ایشون با ی دختر دیگ ازدواج میکنن

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

پدوفیل و کودک همسر یعنی شما زیر ۱۸ باشی اون اقا مثلا ۲۸ سال . یابالاتر . بصورت کلی ۱۹ سال زوده واسه ...

هنوز که معلوم نیست ولی میتونم بگم نه خودم راحت کنم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بازم زود نیست میترسم مردم حرف بگن بگن بجای رفتن به دانشگاه درس تحصیل نشسته شوهر کرده

میتونی شرایط به آقا توضیح بدید بگو من یک سال فرصت می‌خوام درس بخونم یک سال صبر کن اگه منو میخوای و تو این یک سال واقعا تمام تلاش تو کن که دانشگاه مورد علاقه ات قبول شب بعدشتا نامزدی و عروسی میشی ۲۲ اینا ..اگه آقا قبول کردن ینی شما دوست دارن 

میتونی شرایط به آقا توضیح بدید بگو من یک سال فرصت می‌خوام درس بخونم یک سال صبر کن اگه منو میخوای و ت ...

ایشون قبول بکنه خانوادم پدرمو درمیارن 

پدوفیل یعنی مرد بالغ با مینور ولی فاصله سنی به این میزان هم انگار با یه خارجی که زبونشم نمیفهمی ازدو ...

من الان یکو میشناسم طرف ۱۶ شوهوش ۳۰

حتما اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه و درس یاد مرد ۳۰ ساله هم میدهپس چرا تاپیک زدی مبارکه

ن کلی گفتم مگه میشه اندازه ۴۰، ساله ها بفهمه؟

دیگه باید با خانوادت صحبت کنی چون اگه درسم نخونی واسه آینده ات تلاش نکنی بعدا پشیمون میشی بگو یا این ...

بعد ازدواج با تحصیل مشگلی نداره  خودش گفته کمک میکنه همون رشته که خودش داره میخونه کار شناسی ارشد من بخونم