2777
2789
عنوان

میخوام سالگرد عروسی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست

منم عروسیم باب میلم نبود . دهمین سالگرد ازدواجم رو با دوتا بچه هام چهارتایی برگزار کردیم باغ عکاسی رفتیم کلیپ گرفتیم خیلی هم خوب بود به نظرم مهمونی توی این هزینه ها بیخوده یه کار دوتایی کن که توی عروسیت نکردی تا جدید باشه مثلا فرمالیته جنوب یا شمال پر کن یا یه سفر خارجی خوب برید مهمونی الکیه مگر این که کلی دوست جوون و پایه داشته باشی فامیل بخوان بیان بیخود حرف و حدیث میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عروسی من با اختلاف بدترین عروسی بود همش بغض داشتم مادر شوهرم قهر بود اصن نگم . منم فکر کردم سالگرد ب ...

ولی هیچ وقت عروسی آدم یادش نمیره من اون روز مردم و زنده شدم فکر کن دارین می‌رقصید تو از استرس بیهوش شی بعد که تازه خوب شدی دعوا بشه وسط تالار بعد دعوا که تموم شد یه بچه بخوره زمین نصف مهمونا برن بعدش تو بازم حالت بد شه و بیهوش شی بعد ...... 

تو یه شهر کوچیک زندگی می‌کنیم یه تالار پیدا کردم برا ۸۰ نفر خیلی خوبه کلا هزینه میتونم بکنم عروسیم د ...

خب اگر میتونی هزینه کنی خیلی عالیه با اون لباس عروست ک عکس داری یه لباس مثل اروپایی ها سفارش بده با آرایش لایت عکس هم برید بگیرید از اونا ک ماشین کلاسیک اجاره میکنن مدل عکس‌اش تو پینترست هست خیلی ترنده

گل آرایی طبیعی انتخاب کن کیک سفارش بده سرو کیک هم به جای میوه شیرینی بذارید جذاب تره با سلف سرویس برای چای و کافه 

رقص تانگو یک سال تمرین کنید چون خیلی تمرین اثر داره عکاس لحظه ای هم حتما داشته باشید

فکر کنم تا اون موقع تانگو از مد بیافته🤣 

عکاسم که خودم دوربین عکاسی دارم فقط باید یه نفر پیدا کنم که بلد باشه آزمون عکس بگیره 

حساب کردم اگه بخوام بگیرم دوستامو دعوت میکنم که میشن حدود ۵۰ نفر

شلوغش نکن که باز دردسر درست بشه فقط اونایی که واقعا خوبن رو دعوت کن چون عروسی که نیست تو رودربایستی خانواده بمونی. به نظر من عصر مراسم بگیر و به جای شام کیک بزرگ، گل آرایی قشنگ، میوه و نوشیدنی متنوع و... داشته باش. لباس عروس معمولیم نپوش یا یه مدل ساده اروپایی انتخاب کن یا طرحای خیلی خاص. 

من باشم تو باغ میگیرم و میدم برام یه فضایی رو مثل عکسای اینترنتی دیزاین کنن. چون شهریورم هست هوا عالیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فکر کنم تا اون موقع تانگو از مد بیافته🤣 عکاسم که خودم دوربین عکاسی دارم فقط باید یه نفر پیدا کنم که ...

تانگو هیچ وقت از مد نمیفته خیلی عاشقانه هست ولی از این حرکتای عجیب غریب و سخت انجام ندید