2777
2789
اره باید دو تایی انجام بدی خودش اونجایی که بدون بیشتر میزنه بعضی ها فقط تاج و انتها میزنن من کلا خال ...

من به آرایشگرا میگفتم میگفت نه کلا باید بزنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم سوزن میکرو ۱۱ تا ۱۴پره خیلی ریز داره مثل اون کارای قدیمی قاب و حاشور ماشور نیست اصلا و خیلی ...

عزیزم من بخوام فقط یه قسمت ابرو انجام بدم میشه 

من دم ابروم و قسمت هشت کم پشت نسبت به قسمت دیگه میخوام فعلا اینجوری انجام بدم تا بعد ها  

این راسته باعث پر شدن میشه؟

عزیزم من بخوام فقط یه قسمت ابرو انجام بدم میشه من دم ابروم و قسمت هشت کم پشت نسبت به قسمت دیگه میخوا ...

اره عزیزم راسته میشه هر جا رو بخوای هر مدلی انجام بدی قبلش با مداد برات می‌کشه اگر دوست داشتی انجام میده اگر نه عوض می‌کنه بزار مدل ابروی خودتو پر کنه که طبیعی تر شه جای اضافی نکش خودش بهتر می‌دونه مثلا تاج ابروت که ریخته یا دم و هشت ابروت جای طبیعی باز باید ابروتو ببینم بگم

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

اره عزیزم راسته میشه هر جا رو بخوای هر مدلی انجام بدی قبلش با مداد برات می‌کشه اگر دوست داشتی انجام ...

یکی دوجا گفتم بهشون گفتن که نه باید کلا بزنیم برات 

من دوست ندارم رنگ خالی کنن 

اینم الآنم بعد دو سه سال که میکروی آبروم رفته و دیگه انجام ندادم گرون شد و وقتم نکردم اما دیگه اونقد ...

خوشگل شده مبارک باشه ، به نظرم خوبه دیگه حتما باید پرنگ باشه اونجوری مصنوعی میشه 

بزار چند سال دیگه کلا محو شد برو 

چون حالت ابرو خودت قشنگ بود قشنگ درآمد 

یکی دوجا گفتم بهشون گفتن که نه باید کلا بزنیم برات من دوست ندارم رنگ خالی کنن

اصرار کن طبیعی باشه و جایی برو که کارش ظرافت داره چون اگر بعدش خوشت نیاد پماد نزنی خشک میشه پوست میشه می‌ریزه پایین انگار نه انگار زدی می‌ره کلا  استرس نداشته باش زیاد

اصرار کن طبیعی باشه و جایی برو که کارش ظرافت داره چون اگر بعدش خوشت نیاد پماد نزنی خشک میشه پوست میش ...

یه آرایشگاه  سر کوچمون تازه باز شده بود هفته قبل وقت گرفتم از ترس خراب بشه نرفتم

یه جای خوب رفتم گفت نه باید کلا قرینه سازی کنیم و.. بعد کلی انجام بدیم 

خوشگل شده مبارک باشه ، به نظرم خوبه دیگه حتما باید پرنگ باشه اونجوری مصنوعی میشه بزار چند سال دیگه ک ...

جیگر کلا محو شده ابرو خودمه چون زوم میکنم بی کیفیت میشه تار ابروهام دیده نمیشه اگر نه خلاف جهت جمعش کنی کمترین رنگ و تار و نقاشی تو آبروم نمی‌بینی اصلا هیچی نمونده آبروم به طرز شگفت انگیز درست شد 😍😍😍 خیلی بابت ابروهام ناراحت بودم فقط من اینطوری بود ابروام تو خانواده که بعد میکرو رشد کرد واقعا

جیگر کلا محو شده ابرو خودمه چون زوم میکنم بی کیفیت میشه تار ابروهام دیده نمیشه اگر نه خلاف جهت جمعش ...

خداروشکر عزیزم  خوشحال شدم این اتفاق افتاد امیدوارم  متل منم مثل تو بشه

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم این اتفاق افتاد امیدوارم متل منم مثل تو بشه

میشه عزیزم کلا من چشم آبروم کم رنگه از بعد میکرو خیلی بهتر شد نگران نباش بزن پشیمون نمیشی فقط جای خوب برو حتما و بگو رنگ قهوه ای تیره استفاده کنه بعدش درست مراقبت کن خشک نشه ۳ روز اول انگار با مداد تیره کشیدی ابروهاتو چون رنگ رو ابروهاته و براقه پماد میزنی آخه 

بعد ۳ روز که میری حموم کامل میشه ابروی خودت اما تر تمیز و مرتب و پر دیده میشه تا ترمیم ، ترمیم نری همینجوری می‌ره

سه روز اول عصبی نشو چون هنوز رنگ روشن و نباید بشوری بعد ۳ روز که حموم بری معلوم میشه قشنگه 😍😍 خواستم نیاد ترمیم نری زیر ۲ ماه یعنی قبل عید کامل می‌ره به نظرم پشیمون نمیشی مطمئنم 😍😍😍 اگر تهران بودی من بهت یه جایی و معرفی میکردم ولی نمیدونم هنوز تو اون سالن کار می‌کنه یا نه چندساله نرفتم دیگه

میشه عزیزم کلا من چشم آبروم کم رنگه از بعد میکرو خیلی بهتر شد نگران نباش بزن پشیمون نمیشی فقط جای خو ...

منم بور هستم ابروهام اول طلایی بود به مرور زمان بزرگ شدم مشکی شد

رنگش هم بین مشکی و قوه تیره مونده بودم

ترمیم خودم از اول نمیخواستم  برم میخواستم یه چیز کمرنگی باقی بمونه معلوم نشه چوم هنوز مجردم

تهران هستم

منم بور هستم ابروهام اول طلایی بود به مرور زمان بزرگ شدم مشکی شدرنگش هم بین مشکی و قوه تیره مونده بو ...

منم وقتی مجرد بودم انجام دادم و مخالف عمل زیبایی و غیر طبیعی بودنم واسه همین میکرو انجام دادم برو انجام بده خیالت راحت بد نمیشه و خیلی قشنگ میشه👌🏻

منم وقتی مجرد بودم انجام دادم و مخالف عمل زیبایی و غیر طبیعی بودنم واسه همین میکرو انجام دادم برو ان ...

امیدارم عزیزم  ، فعلا یه جا خوب پیدا کردم تا سر برج حقوق بگیرم برم درستش کنم