2777
2789

اما نمیدونم از کجا بخرم یه راه دیگه هم به ذهنم رسید اینکه یه گوشی اضافی دارم بزارم رو ضبط صوت تو ماشین قایمش کنم فقط میترسم کیفیت صداش خوب نباشه یا تمام روز رو ضبط نکنه لطفا نگید چرا حریم شخصی فلان من باید هرچه سریع تر از کارش سر دربیارم ببینم پولاشو خرج کی میکنه به مدرک نیاز دارم اگه برنامه ضبط صدایی میشناسید کع تایمر داشته  باشه لطفا بگیذ

تو باسلام بگرد

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه یه زمانی شوهر خالم از اینجور چیزا میخرید 

دوربین تو عینک و خودکار 

حالا میکروفون رو نمیدونم ولی لابد دارن

لاله زار بود فک کنم

از اونجا میخرید

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

از تزئینات اتومبیلی ها بپرسید اونا معمولا ردیاب و این چیزا دارند این مورد هم احتمال می‌ره داشته باشند یا سفارش بگیرند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سرم کلاه نره یه وقت

نه ، اینطور چیزارو آنلاین باید بخری

اگه از سایت معتبر مثل دیجی کالا یا ترب خرید کنی نه سرت کلاه میره نه تو دردسر میوفتی

تا جایی که یادمه حتی اگه وسیله خراب به دستت برسه ، قابلیت پس فرستادن و مرجوعی هم داشتن