2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27424 بازدید | 1164 پست

دوستان با مرد قد کوتاه ازدواج نکنید تمام هم زشت باشه هم قد کوتاه دوسال بعدم خود واقعیشو نشون میده یهو میبینی زندگیتو به یه مرد کوتوله زشت سیاه دماغ گنده بی پول بدبخت باختی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیدی؟

برای ازدواج میخوای یا دوستی ؟؟

همسر من قدش ۱۶۷ هست و خودم ۱۶۵ هستم. 

کنار هم ، هم قد دیده میشیم ، راستش منم به خاطر قدش ۳ سال علافش کردم و یه روز میگفتم میخوامت یه روز میگفتم نمی خوامت ..

همه شرایطش خوب بود غیر قد .. حتی قیافش مثل مصطفی زمانی هست .  دیگه قبول کردم ولی گاهی که میریم جمعی که همه قد بلندن ، یه جوری میشم ، میگم کاش شوهر منم قدش حداقل ۱۰ سانت بلند تر بود. ولی خب همه که کامل نیستن ، مثلا از لحاظ چهره و صورت شوهرم از من قشنگ تره ، چشمای سبز خوشگلی داره

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
عزیزم بحث کارایی نیست مرد زیر۱۸۰واقعا کوتاههدختری که عین استاتر۱۶۸باید بالای۱۸۵باشه خیلی ضایعیه‌مثال ...

جالبش اینجاس ک همه دنبال قد بلندا هستن  و اینه ک ادمو دل ب شک میکنه 

دوستان با مرد قد کوتاه ازدواج نکنید تمام هم زشت باشه هم قد کوتاه دوسال بعدم خود واقعیشو نشون میده یه ...

تنها دلخوشیم اینه شوهرم خوش قیافه اس 😂😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

ن شایدم مسخره باشه دلیلم اما نمیتونم اصلا با پسر قد کوتاه برم تو رابطه😐🤦‍♀️اخه خودم ۱۶۸ام و چون لاغرم بلندقدترم نشون میدم واسه همون انتخابم ی پسر قدبلنده حالا هیچ خیریم ندیدم ولی خب دوس دارم😂

ن شایدم مسخره باشه دلیلم اما نمیتونم اصلا با پسر قد کوتاه برم تو رابطه😐🤦‍♀️اخه خودم ۱۶۸ام و چون لا ...

افرین مثل همیم

منم ۱۶۸ ولی بلندتر نشون میدم

تا ب دیروز میکفتم پسر زیر ۱۸۰ کنسللل

ولی الان از یه پسر ۱۷۰ خوشم اومده خدایا چرااینجور میکنی بامن😂😭😭

هععفی😂😂😂استایلش اینه

پسند شما باشه 

مبارک صاحبش 

در مورد استایلش نظری ندارم

ولی شما اگه استایلش پسندته  میشه از قدش چشم پوشی کرد

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
قد مهمه از چشت میوفته بعدا اولش ذوقشو داری

خب پس با این همه پسر ۱۷۰ سانتی کی ازدواج کنه ..؟؟

همینجوری میشه که دخترا میگن شوهر نیست ، چون همه دنبال ایده آل ترین هستند. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣