2777
2789

بله حق باشماست خوبه ک مسائلی ک راجع بهش اطلاعات یا تجربه علمی یا عملی داریم وارد بحث و تبادل نظر بشیم(بدون ادعا و توهین به کسی) هم برای کمک بهتر به شخص پرسشگر و هم بالا رفتن اطلاعات خودمون.

ولی شاید اگه کمی ملایم تر بیان می کردین بهتر بود گلم

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین انتقاد پذیر نبودن به نظرم یکی از مهم ترین شاخص های بی سوادیه حرف میزنی آنقدر بهت توهین میکنن و ...

بله درسته. 

جبهه گیری زیادی نسبت به انتقاد وجود داره و کمتر کسی سعی میکنه توجه کنه که ممکنه انتقادی که داره انجام میشه ، خوب و سازنده باشه. 

ببخشید قبلش از شما مشورت نگرفتم

کلا خودشیفته تشریف داری خانوم باسواد

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

طرف اصلا راجب چیزی نمیدونه داخل اون چیز نبوده میاد خودشو بزرگ میکنه اونایی توش تخصص دارن رو خرد میکن ...

حرف دل منو داری تو تاپیکت میزنی واقعا😁چن روز پیش یه خانومی یه سوال مربوط به دفاع مشروع پرسیده بود من بر اساس ماده های قانونی توضیح دادم یکی اون وسط کلی به من توهین کرد که نه واقعیت این نیس اینا رو فقط تو کتابا خوندین گفتم چنبار مگه دادگاه رفتی چنتا پرونده گرفتی دست خوندی کلی توهین و بد و بیراه بهم گفت که داری سنگ قانون ایران رو به سینه میزنی کلی بهم توهین کرد که چرا قانون برا استارتر توضیح دادم😐هنوز اسکرین شات پیاماشو دارم فقط نمیدونم چرا نینی یار رسیدگی نکرد بهش 😑

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

همین انتقاد پذیر نبودن به نظرم یکی از مهم ترین شاخص های بی سوادیه حرف میزنی آنقدر بهت توهین میکنن و ...

دقیقا منم الان به شخص خاصی توهین نکردم میان شروع میکنن به مسخره کردن من😐😑

وای خدا اصلا هر دو مورد به قول دوستمون بی سواد بی سواد بودن اونی ته میگفت بچمو نفرین کرده هیچ با اون ...

آخی یادتونه. 😍

باورت میشه ترکش های اون تاپیک همچنان کم و بیش ادامه داره و اون تاپیک چقدر برای من ناراحتی و دردسر درست کرد. 💔

واقعا پشیمون شدم از اینکه تو اون تاپیک شرکت کردم و حتی تصمیم گرفتم تا چند روز دیگه کلا از این سایت برم. 

به شخص خاصی اشاره کردم؟

بله 

رو پست کاربر لیلی آگان ریپلای کردین 

به هر حال 

سعی کنین سوادی که دارین رو نشر بدین تا شاید کسی استفاده کرد و آگاه شد 

البته با ادبیات جالب تر 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بله رو پست کاربر لیلی آگان ریپلای کردین به هر حال سعی کنین سوادی که دارین رو نشر بدین تا شاید کسی اس ...

به خودش گرفت میخواست به خودش نگیره 

من منظورم شخص خاصی نبود خودش تاپیک منو به خودش گرفته من چکار کنم؟