2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعتماد به نفس داشته باش دختر،پوست خوب قیافه نچرال،دیگه چی میخوای

سلام عزیزم

شما عکس میزاری

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

شبیه خودت گلم 🤣😂ما که دور بر شما رو ندیدیم بگیم شبیه کدوم مثلا دختر خاله دختر عمه خوشگلی گلم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
لطفا راستشو بگین😑✨

خوشکلی

ولی حس میکنم قبل عمل بینیت بهتر بودی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

لطفا راستشو بگین😑✨

دماغ عمل کردی ؟!تو عکسم جمع کردی در کل خوشگلی اما اینجوری نکن و

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

من عکس ندیدم 

ولی با توجه به عنوان تاپیکت 

مطمئنم یه اصلاح کنی حله😅

دخترای قاجار خوشگلن 

فقط پشماشون مانع دیدن خوشگلیاشون میشد 🤣

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
خوشکلیولی حس میکنم قبل عمل بینیت بهتر بودی

بینیم نیاز ب عمل نداشت ولی خب برا تنوعش کردم خیلی راضیم😂

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

سلام عکسم قدیمیه عکس جدید ندارم

حالا اگه دوست داشتین همونو بزارین