2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم سوخت یه لحظه

226 بازدید | 13 پست

شوهرم قبل ازدواج من با دوستش شریکی وام برداشته بودن الان وقت قسطش رسیده ماه پیش هرچی پول داشتیم خرج یه چیز الکی شد الان دستمون نداریم اصلا خرج زندگیمون به کنار ۳۰ میلیون قسط داره که حقوقش این ماهش نمیرسه دوستش زنگ زد که قسط و پرداخت کن گفت داداش ندارم تو این قسط رو بده من عید پولتو میدم اونم گفت ندارم نمیدونم یه جورایی دلم واسش سوخت 🥺🥺دلم میخواد من داشتم بهش میدادم میگفتم غصه نخور 

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۶۶ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه این روزا مشکل مالی داریم

حل میشه غصه نخور

+ در مورد امضاتون میشه از تجربیاتت برا منم بگی 3 ساله تحت درمانم ولی مشکلم رفع نمیشه 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

ساده نباش این چند سال بد بلا می خواد بشه بیفته به جونت 

وقتی ندارن موشن دارا که شدن به جایی رسیدن فراموش می کنن با نداریاش چطور ساختی

دلت نسوزه براش اینو الان میگم ۵ سال بعد به حرفم میرسی

اخی. نمیتونه اسنپ بره؟ نمیتونی خودت سال بعد سرویس مدارس بشی؟ کار انلاینی چیزی؟

سرکار میره دیگه شب میاد خونه 

من تازه دوره خیاطی رو شروع کردم میخوام حیاطی کنم 

سلام امضاتو خوندم منم مشکل امضای شمارو دارم اگه دوست داشتی بهم کمک بده مرسی

شما چند وقته این مشکل رو داری؟

من 3سال رو رد کردم واقعا دیگه بریدم

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

ساده نباش این چند سال بد بلا می خواد بشه بیفته به جونت وقتی ندارن موشن دارا که شدن به جایی رسیدن فرا ...

اره ۲ ساله من باهاش ساختم ولی بازم اخرش میگی نمیساختی دیگه ولی دل لعنتی من اینجوریه دیگه 😂

همه این روزا مشکل مالی داریمحل میشه غصه نخور+ در مورد امضاتون میشه از تجربیاتت برا منم بگی 3 ساله تح ...

بیا خصوصی عزیزم اینجا تعلیق میشیم

سلام امضاتو خوندم منم مشکل امضای شمارو دارم اگه دوست داشتی بهم کمک بده مرسی

سلام عزیزم بیا خصوصی چون اینجا حرف بزنیم ممکنه تعلیق بشیم 

سرکار میره دیگه شب میاد خونه من تازه دوره خیاطی رو شروع کردم میخوام حیاطی کنم

چه خوب. بعدا تو‌دیوار بگرد دنبال شغل یا مغازه بزن.اگه شغلش ازاده، سوره واقعه هر شب بخون روزی رو زیاد می‌کنه. شنیدم تاثیر داره

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
اره ۲ ساله من باهاش ساختم ولی بازم اخرش میگی نمیساختی دیگه ولی دل لعنتی من اینجوریه دیگه 😂

میدونم چی میگی

دلت از یه جایی به بعد میشکنه باخودت میگی حیف من که حرومه کی شد. دلت داره ترک برمیداره یه روز میاد میبینی کامل دیگه دلت شکسته و هیچی دیگه نیست که به خاطرش تحملش کنی کسی رو که فقط فکر می کردی خوب بوده.

گاهی وقتا ما اشتباه فکر می کنیم و به خاطر همین واقعیت رو نمی بینیم وقتی واقعیت رو می بینیم که خیلی چیزارو از دست دادیم