شوهرم قبل ازدواج من با دوستش شریکی وام برداشته بودن الان وقت قسطش رسیده ماه پیش هرچی پول داشتیم خرج یه چیز الکی شد الان دستمون نداریم اصلا خرج زندگیمون به کنار ۳۰ میلیون قسط داره که حقوقش این ماهش نمیرسه دوستش زنگ زد که قسط و پرداخت کن گفت داداش ندارم تو این قسط رو بده من عید پولتو میدم اونم گفت ندارم نمیدونم یه جورایی دلم واسش سوخت 🥺🥺دلم میخواد من داشتم بهش میدادم میگفتم غصه نخور
لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۶۶ روز تا دیدنت🤴🏻🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره ۲ ساله من باهاش ساختم ولی بازم اخرش میگی نمیساختی دیگه ولی دل لعنتی من اینجوریه دیگه 😂
میدونم چی میگی
دلت از یه جایی به بعد میشکنه باخودت میگی حیف من که حرومه کی شد. دلت داره ترک برمیداره یه روز میاد میبینی کامل دیگه دلت شکسته و هیچی دیگه نیست که به خاطرش تحملش کنی کسی رو که فقط فکر می کردی خوب بوده.
گاهی وقتا ما اشتباه فکر می کنیم و به خاطر همین واقعیت رو نمی بینیم وقتی واقعیت رو می بینیم که خیلی چیزارو از دست دادیم