2777
2789
عنوان

روابط نامتناسب خانوم و اقا توی محیط کار

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقت پیش تاپیک میزدندراجع به دانشگاه

همه چی بستگی به ذات خود شخص داره

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

اره اینجوری خیلی خوبه ...

ببین حتی تو مهمونای تولدی و پایان سال بزن و برقصم داریم.ولی هرچی هست همونجا تموم میشه.هیچکسم اجازه فیلم برداری نداره.

هر نیرویی ک‌میاد مدیر میگه ادم باشین و نگاهتون جنسیتی نباشه

مگه تو کاباره کار میکنین؟ 😁😁

نه واقعا  زیاد شده. نمیگم همه جا قطعا خیلیا مثل خود من و هزاران نفر دیگه فقط سرشون گرم کار و حد خودشونو میدونن ولی به نسبت قبل خیلی راحت تر ارتباط برقرار میکنن و سعی دارن عادی جلوه بدن

اگر منو نمیزنید باس بگم متاسفانه برمیگرده به چراغ سبز خانوما. الان من همکار مرد دارم جرئت نمیکنن از کنارم رد بشن😃

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اگر منو نمیزنید باس بگم متاسفانه برمیگرده به چراغ سبز خانوما. الان من همکار مرد دارم جرئت نمیکنن از ...

تو اینجور مسایل دو طرف یه اندازه مقصرن مرد و زن نداره . چه اون زنی که به خودش اجازه چراغ سبز نشون دادن میده چه مردی که چراغ سبز خانومو رو هوا میگیره