2777
2789
تند رفتی عزیز جانیکم تحمل میکردی متوجه موضوع میشدی

به نظرم بقیه کاربر ها بیشتر تند رفتن 

خود استارتر از همه بهتر متوجه حرف من شد...

موفق باشی گلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حالا که من چیزی نگفتم اینطور برخورد میکنید!!خود استارتر از شماها بیشتر متوجه منظور من شد...

نه برخورد بدی نیست مناسب با پستتون داریم پست میزاریم

منتها شما چون با لحن دعوا و توپ پر  شروع کردی..فکر میکنی بقیه هم بد برخورد میکنن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بوی اون سفیده رو خیلی دوست دااارم

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

این نمونش مردونه هاش خوشبوتره...مثلا اون آبی سمت راستی

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

بازم سلیقه ایه😅

ولی واقعا محشررره

این نمونش مردونه هاش خوشبوتره...مثلا اون آبی سمت راستی

من دو سه دفعه مردونه اش رو گرفتم هم بوش تند تره هم موندگاریش بالاتر در کل راضی بودم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نه برخورد بدی نیست مناسب با پستتون داریم پست میزاریممنتها شما چون با لحن دعوا و توپ پر شروع کردی..ف ...

من هیچوقت با توپ پر حرف نزدم 

همون پست اول هم از استارتر پرسیدم منظورت چیه 

این برداشت شما بوده و سریع به من واکنش تند نشون دادید عزیزم

موفق باشید💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چه باحال تبلیغ کرده😂😂انگار شیرینی شکلاته😂

آره😍

🤭

من هیچوقت با توپ پر حرف نزدم همون پست اول هم از استارتر پرسیدم منظورت چیه این برداشت شما بوده و سریع ...

نه فقط من چندنفر از کاربرا به پستتون واکنش نشون دادن و همین برداشت رو کردن

عزیزم

سلامت باشید🌹

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چیکار کردید برطرف شد؟

اول آزمایش دادم، دکتر بهم قرص اسپیرونولاکتون رو داد

۳ ماه مصرف کردم، به مرور بوش کمتر شد

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

سلام مهربون بله ولی برام ناآشنایی میشناسی منو؟

🤍🤍

عکسمو دیدی قبلا فک کنم ک گفته بودم شبیه جنوبیامو .. 

بازم مطمئن نیستم تو بودی یا ن 

پروفایلمو عوض کردم

اره ..بعد از کاربر آنه و ... گفتی میری 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"